Kickstart nu je financiële loopbaan via Ikstartjouwcarrière

Markus Verbeek Praehep is er voor alle financiële professionals. Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan de volgende stap. Dat is precies de reden waarom wij onlangs het leer-werktraject Ikstartjouwcarrière hebben opgezet. Wij bieden hiermee een unieke kans om direct te starten met werken en leren in finance. 

Een veelbelovende toekomst als financieel expert 

Ben je toe aan de volgende stap? Investeer in jezelf via Ikstartjouwcarrière. In dit leer-werktraject werk je bij een organisatie en volg je daarnaast scholing bij Markus Verbeek Praehep. Je volgt kosteloos een opleiding, doet waardevolle werkervaring op bij een gerenommeerde werkgever, start met een goed salaris en behaalt een erkend diploma. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan de brochure aan. 

Een succesvolle samenwerking: hoe werkt het? 

Via Ikstartjouwcarrière krijg je een unieke kans om opgeleid te worden tot financieel expert. En werkgevers krijgen de mogelijkheid om gemotiveerde en getalenteerde medewerkers aan te trekken. Hoe werkt het? 

Als deelnemer of werkgever schrijf je je gemakkelijk in per e-mail of via de website. Markus Verbeek Praehep zorgt voor het matchen van de juiste kandidaat met een passende organisatie. Bij een succesvolle match kijk je, als deelnemer en werkgever, samen naar een passende opleiding bij Markus Verbeek Praehep. 

Laat je inspireren door het verhaal van Milo 

Het volgen van een leer-werktraject is een belangrijke stap. Wil je weten hoe anderen dit ervaren? Bekijk het verhaal van Milo de Wit. Als eerste deelnemer van Ikstartjouwcarrière heeft hij een uniek inzicht in dit bijzondere traject. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Plan gerust een online adviesgesprek in met een opleidingsadviseur. 
 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur