Studiegids aanvragen

Vanaf studiejaar 2020-2021 kun je bij Markus Verbeek Praehep je studiegids per vakgebied aanvragen. Je ontvangt dus een compacte studiegids met alleen de opleidingen die relevant zijn voor je eigen vakgebied. Dit is niet alleen een stuk overzichtelijker voor jou, maar ook beter voor het milieu.

Vul hieronder je persoonlijke gegevens in om de studiegids van jouw keuze aan te vragen. Velden met een * zijn verplicht.

Door u gekozen gidsen:

Hier worden de gidsen verzameld die u hebt geselecteerd

Beroepen

MVP biedt een grote hoeveelheid opleidingen aan ter ondersteuning van de carrières van financiële professionals. Met de juiste opleiding sta je steviger in jouw functie en ben je optimaal voorbereid voor een volgende stap in jouw carrière.

MBO-niveau

Binnen de financiële dienstverlening zijn diverse beroepen op MBO-niveau te onderscheiden. Ben je werkzaam in een dergelijke functie, maar beschik je nog niet over een officieel diploma? Of ben je op zoek naar een switch in juw carrière? MVP biedt verschillende (korte) vakopleidingen die heel specifiek op het beroep gericht zijn.

Assistent administratie (Financieel-economisch & Administratief)
Medewerker administratie (Financieel-economisch & Administratief)
Medewerker personeels- en salarisadministratie (Payroll)

MHBO-niveau

Je hebt al enkele jaren ervaring in jouw functie op MHBO-niveau en wilt graag doorgroeien. De volgende functies behoren dan tot de mogelijkheden. 

Auditmedewerker interne controle kwaliteitszorg (Financieel-economisch & Administratief)
Belastingassistent (Fiscaal)
Ervaren medewerker administratie (Financieel-economisch & Administratief)
Ervaren medewerker personeels- en salarisadministratie (Payroll)

HBO-programma's / HBO Bachelor

Onderstaande functies worden op HBO-niveau uitgevoerd. Diverse opleidingen zijn geaccrediteerd. MVP biedt ook vakopleidingen aan op HBO-niveau. Deze kortere opleidingen gaan dieper in op vakgerichte componenten.

Aangiftemedewerker / belastingconsulent (Fiscaal)
Assistent controller (Financieel-economisch & Administratief)
Assistent-accountant (Accountancy)
Cliëntbeheerder (Accountancy)
Financieel manager/hoofd administratie (Financieel-economisch & Administratief)
Fiscaal adviseur (Fiscaal)
Manager personeels- en salarisadministratie (Payroll)
Personeels- en salarisconsulent (Payroll)

Post Bachelor-niveau

In jouw carrièreontwikkeling kan een verdieping of verbreding wenselijk zijn. In aansluiting op een HBO Bachelor opleiding kun je een Post Bachelor-opleiding volgen in dezelfde richting. Maar er bestaan daarnaast ook verbredende Post Bachelor-opleidingen. Om onderstaande functies goed te kunnen vervullen, biedt MVP ook verschillende Masterclasses aan. 

AA-accountant (vennoot/eigenaar) (Accountancy)
Leidinggevend controller in complexe organisatie (Financieel-economisch & Administratief)
Operational auditor/ controller (Financieel-economisch & Administratief)

Bezoek een open avond bij jou in de buurt

Kom alles te weten over ons uitgebreide opleidingsportfolio, klassikaal studeren in tijden van corona en natuurlijk onze virtual classroom. Je vindt ons in Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. Zo is er altijd een open avond bij jou in de buurt.