Een nieuw seizoen met nieuwe mogelijkheden

Een studie combineren met werk en gezin is een prestatie die alleen voor de echte doorzetters is weggelegd. Alleen al daarom bent u van grote toegevoegde waarde voor uw werkgever. Voor de meeste klanten van Markus Verbeek Praehep is september 2016 nog ver weg. Toch is het goed om nu al een overzicht te krijgen van de opleidingsmogelijkheden in het nieuwe seizoen.

Financiële opleidingen

De flexibele en modulaire wijze van studeren zorgt ervoor dat u zich steeds verder kunt ontwikkelen. Zo bouwt u systematisch uw cv op. Veel van onze studenten hebben dit op deze wijze aangepakt. Neem bijvoorbeeld degene die nu directeur Controlling van een grote onderneming is. Na lichamelijke klachten in het kappersvak, heeft hij via Basiskennis Boekhouden, Praktijkdiploma Boekhouden, Moderne Bedrijfsadministratie en HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie, gevolgd door een Masteropleiding, zijn carrière financiële glans gegeven.

Accountancy

In heel Nederland verandert de opleidingsroute voor accountants. Na de Bachelor Accountancy moeten studenten voortaan beslissen of ze bevoegd willen raken om de wettelijke controle uit te voeren via de oriëntatie Masterprogramma Assurance of dat ze zich specifiek op de Advies- en Samenstelpraktijk willen richten via de oriëntatie Post HBO Accountancy MKB of de oriëntatie Post HBO Finance. Afstuderen in het oude programma is nog een beperkte periode mogelijk. Kandidaten die fasegewijs willen studeren, kunnen starten met de Praktijkopleiding Assistent-Accountant (1e jaar Bachelor) of Associate Degree Accountancy.

Financiële specials

Voor (non-)financials die op zoek zijn naar wat kortere specifieke trainingen (zoals Cashmanagement, Kasstroomanalyse of opleidingen binnen de overheidssector zoals Decentralisatie binnen het Sociale Domein, Financiën, Planning en Control bij de Lokale Overheid) zijn een aantal financiële specials ingericht.

Fiscale opleidingen

Veel kandidaten sluiten de RB-opleidingen Belastingconsulent en Belastingadviseur met veel succes af. Inmiddels zijn deze opleidingen ook in fases te volgen. Verder zal naar verwachting het HBO Bachelorprogramma Fiscaal Recht bij het uitkomen van deze brochure geaccrediteerd zijn door de NVAO. Daarnaast worden er korte, praktijkgerichte trainingen Omzetbelasting, Loonbelasting, Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting georganiseerd.

Payroll

Ook in seizoen 2016/2017 starten we weer met BKL, PDL, VPS, CBC en HBO Management Payroll Services. Nieuw is de Praktijkopleiding Aangifte Loonheffingen, waarin de weggevallen onderwerpen bij PDL en de koppeling aan softwarepakketten zijn opgenomen. Bent u op zoek naar een permanente-educatieprogramma in het kader van de NIRPA-registratie? Kijk dan op onze website.

Personeelsmanagement

Verantwoordelijkheden op de gebieden HR en salarisadministratie worden met name in minder grote ondernemingen vaak belegd bij dezelfde afdelingen of functionarissen. Diverse opleidingen zoals Aanstelling en Ontslag, HBO Arbeids- en Sociaal Recht, Arbeidsre-integratie of Praktisch Personeelsmanagement zorgen ervoor dat u op dit gebied competenties kunt ontwikkelen.

Compliance, credit- en riskmanagement

In dit segment vindt u opleidingen en trainingen Effectief Incassobeleid, Telefonisch Incasseren, Effectief Debiteurenbeheer of HBO Creditmanagement. Ook binnen de Bacheloropleiding Financieel Economisch Management kunt u een specialisatie Creditmanagement volgen.

Vaardigheden voor financials

Hoewel werkgevers aangeven dat financials over de juiste hard skills dienen te beschikken, maken de soft skills het plaatje van de ideale werknemer compleet. MVP biedt in 2016/2017 trainingen Communicatie voor Hoger Opgeleiden, Presentatietechnieken, Leidinggeven, Project- en Timemanagement, Effectief Onderhandelen en Inkopen, Zakelijk schrijven en Excel voor Financiële Professionals aan.

Inkoopmanagement

In het MKB is de financieel manager vaak de spin in het web en hij moet dan ook van vele markten thuis zijn. Hij is vaak verantwoordelijk voor inkoop- en contractmanagement. MVP biedt korte, praktijkgerichte trainingen op verschillende niveaus aan op dit gebied.

Financieel advies en services

Bent u werkzaam in de wereld van financial services? Heeft u als accountant of financieel professional te maken met de Wft of financial planning? Komend seizoen kunt u Wft Basis, Wft Pensioenadviseur en FFP Financiële planning volgen via MVP.

Wij wensen u een succesvol en studierijk nieuw studieseizoen toe. Voor vragen kunt u terecht bij info@mvp.nl of 035 - 5 280 811.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur