Docentportret: Guillaume Naipal

Guillaume Naipal

Docent binnen de opleidingen HBO SPD en Accountancy. Verzorgt de modules Accounting Information Systems, Bestuurlijke Informatieverzorging AA, Corporate Governance, Strategisch Management en Treasury Management.Guillaume Naipal was meteen verkocht toen hij in 2009 zijn eerste les gaf voor Markus Verbeek Praehep. Benieuwd wat hem zo aanspreekt aan het docentschap? Lees zijn verhaal.

"Al sinds ik werk, heb ik de drang om verbanden te leggen tussen de theorie en de praktijk. Dit heeft mij geholpen bedrijfsaspecten beter te verklaren, maar ook om lastige onderwerpen op een natuurlijke en begrijpelijke wijze uit te leggen aan raden van commissarissen, stakeholders en niet-professionals. Ik kreeg vaak complimenten voor mijn optredens en zelfs aanbevelingen om docent te worden.

Daarom meldde ik mij in 2009 bij Markus Verbeek Praehep. En toen ik mijn eerste les had gegeven, was ik meteen verkocht. Ik geniet er iedere keer weer van als een student tijdens de eerste les aangeeft het nut van een bepaald vak niet te zien, en tijdens de laatste les als een professional spreekt over het vakgebied.

Ook vind ik het mooi dat ik (studerende) mensen in organisaties mag uitdagen de bedrijven waarvoor zij werken verder te verbeteren. Van studenten krijg ik vaak de terugkoppeling dat het inderdaad beter kan in hun organisatie. Ik zie menig student geloof krijgen in de toegevoegde waarde van de gekozen opleiding.

Ik probeer met mijn kennis en ervaring, maar ook met mijn betrokkenheid de studenten klaar te stomen om het examen met succes af te ronden. Ik geniet er dubbel van als het weer gelukt is!"

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur