Docentenportret Marjo Bryan

Marjo Bryan is al 15 jaar docent binnen verschillende opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Haar favoriete vakken? "De vakken die studenten moeilijk vinden."

"Heel af en toe zijn er van die gesprekken die je leven een totaal andere wending geven. Zelf had ik zo'n gesprek met een collega tijdens een vrijdagmiddagborrel bij PwC. Ik vroeg me af hoe het zou zijn om les te geven en opgedane kennis te delen met beginnend financieel specialisten. Twee minuten later had ik MVP aan de telefoon en inmiddels werk ik alweer bijna vijftien jaar fulltime als docent.

Dat is een beslissing waarvan ik nooit spijt heb gehad. Ik heb namelijk de mooiste baan die er is! Het liefst geef ik de vakken die studenten moeilijk vinden. Daar ligt voor mij de uitdaging. Lesgeven aan gemotiveerde studenten vind ik fantastisch. We werken op een prettige manier naar het gezamenlijke doel. Ik heb zelf ook jarenlang gestudeerd naast mijn werk, dus ik begrijp heel goed dat het niet altijd gemakkelijk is om een opleiding te combineren met je werk en je gezin."

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur