‘Als docente blijf ik dicht bij de belevingswereld van de student’

"Ik heb als registeraccountant (RA) gewerkt bij een BIG4 accountantsorganisatie. Vandaar mijn affiniteit met accountancy en het controleren van financiële verantwoordingen. Maar Accountancy draait ook om: hoe moet een accountant zich gedragen (Gedrag en ethiek)? En hoe komt hij tot een bepaald besluit (Besluitvorming)? Een paar jaar geleden heb ik mijn Masterdegree behaald. Van hieruit is mijn interesse gewekt in het doen van onderzoek (Statistiek en onderzoek).

Ik heb altijd gezegd dat ik 'juf' wilde worden en ben begonnen met het geven van vaktechnische trainingen bij een accountantsorganisatie. In 2011 kwam ik bij MVP terecht.

Als docente blijf ik dicht bij de belevingswereld van de student. Ik gebruik voorbeelden uit zijn praktijk. Geen sheets met een verhaal van mijn kant, maar veel vragen stellen en met elkaar discussiëren. Interactief college.

Ik hoop dat mijn studenten de kennis die ze in mijn colleges opdoen, kunnen gebruiken in de praktijk. Dat ik mijn enthousiasme voor het vakgebied kan overbrengen. En dat ik meer toevoeg dan alleen het behalen van het examen, maar dat de colleges in een veel bredere zin toegevoegde waarde hebben."

 

Karin Heine
Docente HBO Bachelor Accountancy (modules Auditing beginselen, Gedrag, ethiek en besluitvorming en Statistiek en onderzoek) en kerndocente Accountancy

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur