120 jaar Markus Verbeek Praehep

We kondigden het in de vorige editie van Precies al aan: Markus Verbeek Praehep bestaat dit jaar 120 jaar. Dat zullen we beslist niet ongemerkt voorbij laten gaan. Want welk ander opleidingsinstituut kan nu eigenlijk zeggen dat het al zo'n lange tijd financiële professionals opleidt? Soms zelfs meerdere generaties in dezelfde familie! Dat is met recht bijzonder te noemen en we zijn er dan ook trots op.

Het zijn 120 bewogen jaren geweest: twee eeuwwisselingen, twee wereldoorlogen, meerdere economische crises, de Koude Oorlog, de ineenstorting van de Sovjet-Unie, de val van de Berlijnse Muur en het IJzeren Gordijn. De omgeving veranderde voortdurend en dit vereiste van hele generaties financiële professionals dat zij zich voortdurend aanpasten.

Ook 2016 zal weer een boeiend jaar worden voor financiële professionals. De VAR wordt vervangen door de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties, de opleidingsroute voor de AA- en RA-accountant is volledig op de schop gegaan en de veranderingen in de opleiding HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie zullen uitgewerkt en gepresenteerd worden. Maar daar zal het beslist niet bij blijven.

In Precies brengen we u 4 keer per jaar op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de opleidingswereld en in uw vakgebied.Verder discussiëren over deze en andere onderwerpen? Word dan lid van onze LinkedIn-groep! Ook kunt u via Twitter meepraten onder de hashtag #preciesmvp.nl

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan Precies? Neem dan contact op met de redactie via precies@mvp.nl.

Wij wensen u veel leesplezier!

Frank Bakker

Directeur Markus Verbeek Praehep

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur