Vroeg inschrijven loont!

Ben je van plan om dit najaar te starten met een opleiding? Dan is dit hét moment om je alvast in te schrijven. Speciaal voor het begin van het nieuwe studiejaar biedt Markus Verbeek Praehep je namelijk een unieke vroegboekkorting: wanneer je je uiterlijk 31 juli inschrijft, profiteer je van 10% korting op je cursusgeld.
 

Ruime keuze

De actie geldt voor een groot aantal opleidingen en trainingen in onderstaande segmenten van Markus Verbeek Praehep. Gebruik bij je inschrijving actiecode vroegboekkorting2021 om gebruik te maken van de korting.

 

Bepaal zelf waar je studeert

Goed nieuws: onze lessen kunnen weer klassikaal doorgaan! Natuurlijk houden we ons daarbij volledig aan alle maatregelen die nodig zijn om jouw veiligheid te garanderen. Naast onze klassikale lessen, kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of in de virtual classroom. Uiteraard kun je ook bij deze studievarianten gebruik maken van onze vroegboekkorting.
 

Nog meer voordeel voor vroege inschrijvers

Naast de aantrekkelijke korting, heeft vroeg inschrijven nog meer voordelen. Zo help je ons bijvoorbeeld eerder zicht te krijgen op de groepsgrootte. Dat betekent dat we eerder kunnen bevestigen dat jouw groep definitief van start gaat op de locatie van jouw keuze. Bovendien heb je, als je nu vast het regelwerk doet, de rest van de zomer geen omkijken meer naar je opleiding. Reden genoeg om je snel aan te melden.
 

Ben je je nog aan het oriënteren?

Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt gaan volgen? Dan is onze digitale open avond op 30 juni het perfecte startpunt in je oriëntatie. Heb je specifieke vragen over deze actie of heb je behoefte aan opleidingsadvies? Dan staan onze studieadviseurs voor je klaar. Bel 035 - 52 80 811 of vul ons contactformulier in.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur