Bekijk:
Thema's

Vroeg inschrijven loont

Tijdig inschrijven voor een opleiding loont altijd. Het vergroot bijvoorbeeld de kans dat je op de door jou gekozen datum en locatie kunt starten. Maar het is nu tijdelijk nóg aantrekkelijker om je alvast in te schrijven voor een opleiding voor het najaar. Speciaal voor het begin van het nieuwe studiejaar biedt Markus Verbeek Praehep je namelijk een unieke vroegboekkorting: wanneer je je uiterlijk 31 juli inschrijft profiteer je van 10% korting op je cursusgeld.

Bekijk de actie >>
 

Ruime keuze

De actie geldt voor een groot aantal opleidingen en trainingen in onderstaande segmenten.
Gebruik bij je inschrijving actiecode vroegboekkorting2020 om gebruik te maken van de korting.

 

Bepaal zelf waar je studeert

We begrijpen heel goed dat studeren dit jaar iets meer vragen oproept dan anders. Daarom is de vroegboekkorting ook geldig op opleidingen in onze Virtual Classroom. Zo kun je de opleiding op afstand volgen, maar profiteer je toch van de voordelen van klassikaal onderwijs. Bovendien geldt op al onze opleidingen een unieke switchgarantie. Dit houdt in dat je in de Virtual Classroom kunt starten en later kunt overstappen naar klassikaal – of andersom. Je kunt je dus met een gerust hart alvast inschrijven voor het najaar.
 

Nog meer voordeel voor vroege inschrijvers

Met een vroege inschrijving doe je jezelf een plezier, en niet alleen vanwege de korting. Met vroegtijdige inschrijvingen krijgen wij eerder zicht op de groepsgrootte. Wij kunnen je dan eerder bevestigen dat jouw groep definitief van start gaat op de locatie van jouw keuze of in de Virtual Classroom. Bovendien heb je, als je nu vast het regelwerk doet, de rest van de zomer geen omkijken meer naar je opleiding. Des te meer reden dus om je snel aan te melden.
 

Ben je je nog aan het oriënteren?

Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt gaan volgen? Dan zijn onze online voorlichtingsbijeenkomsten het perfecte startpunt in je oriëntatie. Heb je specifieke vragen over deze actie of heb je behoefte aan opleidingsadvies? De studieadviseurs van Markus Verbeek Praehep staan voor je klaar: bel naar 035-5280811 of stel je vraag via info@mvp.nl.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur