VPS populaire vervolgstap na PDL

Heb je je Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) op zak en ben je klaar om verder te leren? De Vakopleiding Payroll Services (VPS®) van Markus Verbeek Praehep biedt een waardevolle verdieping. En daar is veel behoefte aan. Zowel vanuit het vakgebied als onder onze PDL-alumni.
 

Waarom is VPS nu zo relevant?

De digitalisering neemt alsmaar toe en daar heeft ook de wereld van payrolling mee te maken. Daarbinnen verschuiven de werkzaamheden. Steeds meer taken worden overgenomen door computers. Reuze handig, maar ze hebben geen antwoord paraat op de financiële vraagstukken waarmee bedrijven blijven zitten, bijvoorbeeld over de veranderende wet- en regelgeving. Er ontstaat daardoor een duidelijke behoefte aan een betrouwbare sparringpartner die ingewikkelde zaken uitlegt en met gedegen adviezen komt. Met VPS ontwikkel je jezelf tot de allround payrollprofessional die aan deze vraag voldoet. Je bent na het volgen van deze opleiding niet alleen thuis in salarisadministratie, maar kunt ook gedegen adviezen geven op het gebied van HR en personeelszaken.
 

VPS in trek bij PDL-alumni

Dat VPS een logische én zinvolle vervolgstap is, zien ook onze PDL-alumni. Uit recent onderzoek onder onze PDL-alumni blijkt dat 87 procent van de respondenten VPS als een goed vervolg op hun PDL-opleiding ziet. 58 procent geeft aan VPS te overwegen wanneer hij of zij een vervolgopleiding gaat volgen. Ook gaven de respondenten aan het liefst eerst VPS te volgen voordat zij eventueel met de HBO Associate Degree Payroll Services of HBO Bachelor Management Payroll Services doorstuderen. Dankzij de relatief korte duur en directe link met de praktijk zien zij VPS als een aantrekkelijke tussenstap.
 

VPS studeren bij Markus Verbeek Praehep

Tijdens onze Vakopleiding Payroll Services (VPS) doe je in één jaar tijd gevorderde kennis op over onder andere fiscaal recht, sociaal verzekeringsrecht en arbeidsrecht. Ook komen HR, IT en administratieve processen aan bod en werk je aan het ontwikkelen van je (advies)vaardigheden. Hierbij word je begeleid door ervaren en gedreven docenten uit de praktijk. De kennis en vaardigheden die je tijdens deze opleiding opdoet, sluiten goed aan op wat je bij PDL hebt geleerd. Dat maakt de opleiding tot een logische vervolgstap.

“Op veel zaken wordt dieper ingegaan. Er worden veel praktijkvoorbeelden behandeld en je medestudenten zijn gelijkgestemden. Je hoort van hen wat ze in hun eigen werkpraktijk meemaken. En dan blijkt dat je overal dezelfde problemen tegenkomt.” Aldus oud-student Gerda Schuitvlot over VPS.
 

Doorstromen naar Bachelor of Associate degree

Heb je na VPS de smaak van het doorstuderen te pakken? Dan kun je met deze opleiding heel gemakkelijk doorstromen naar de HBO Bachelor Management Payroll Services of de HBO Associate degree Payroll Services. Als je ook PDL hebt gevolgd, kom je in aanmerking voor zeven vrijstellingen. Daarmee wordt de stap alleen maar interessanter.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur