VPS-diploma op zak. En dan?

Met onze Vakopleiding Payroll Services (VPS®) ontwikkel je je tot allround payroll professional. Betekent dat dat je uitgeleerd bent zodra je je VPS-diploma op zak hebt? Zeker niet! Het payroll-vakgebied is constant in beweging. Een leven lang leren is dan ook noodzakelijk om bij te blijven in je vakgebied.
 

Een leven lang leren

Onze VPS-alumni onderkennen het belang van een leven lang leren binnen hun vakgebied. Uit recent onderzoek onder onze VPS-alumni blijkt dat 92% van de respondenten het volgen van een opleiding belangrijk vindt voor de toekomst van zijn of haar carrière. Ook zijn zij bereid om hier tijd in te investeren. 58% van de respondenten gaf aan binnen nu en 2 jaar een opleiding te willen gaan volgen die langer dan 2 jaar duurt.
 

Doorstuderen na VPS

Maar wat is dan een logische en zinvolle vervolgstap na VPS? Volgens de VPS-alumni is het vooral belangrijk dat een vervolgopleiding de koppeling legt met de praktijk (96%) en de nadruk legt op vaktechniek 78%). Wanneer we kijken naar specifieke vervolgopleidingen, ziet 66% de HBO Associate degree Payroll Services of HBO Bachelor Management Payroll Services als mogelijke vervolgstap.

  • HBO Associate degree Payroll Services
    Met de HBO Associate degree Payroll Services ontwikkel je gedegen kennis op het gebied van loonheffingen, sociale zekerheid, arbeidsrecht, pensioenen en fiscaliteiten. Na de opleiding kun je geheel zelfstandig een salarisadministratie voeren en kun je adviseren over de inrichting van de processen rondom de salarisadministratie. In 2 jaar tijd behaal je een officieel erkend HBO Associate-degreegetuigschrift.
  • HBO Bachelor Management Payroll Services
    Met de HBO Bachelor Management Payroll Services ontwikkel je je tot volwaardig gesprekspartner voor het management en andere stakeholders. Daarnaast leer je hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Hierdoor maak je een enorme professionaliseringsslag in je carrière. Na succesvolle afronding behaal je het officiële HBO Bachelorgetuigschrift HBO Bachelor Management Payroll Services en mag de graad BSc (Bachelor of Science) voeren.
 

Korte trainingen voor de payrollprofessional

Naast onze erkende opleidingen, bieden we ook een breed aanbod aan korte trainingen voor de payrollprofessional. Hiermee ontwikkel je heel gericht kennis over een specifiek onderwerp binnen je vakgebied. Ideaal wanneer je je wel wilt ontwikkelen, maar weinig tijd hebt. Of wanneer je snel kennis nodig hebt over een specifiek onderwerp. Onze NIRPA PE-trainingen zijn zeer populair bij payrollprofessionals met en zonder PE-verplichting. Hiermee is in één of enkele dagen je kennis over relevante onderwerpen uit je praktijk weer helemaal up-to-date.

Populaire NIRPA PE-trainingen zijn:

 

Hulp nodig bij het vinden van jouw vervolgstap?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies over wat voor jou de beste vervolgstap is na VPS? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur