Tien redenen om te kiezen voor een MBO-opleiding van Markus Verbeek Praehep

Ontwikkel je tot financieel professional met een MBO-opleiding van Markus Verbeek Praehep

Wil je je verder ontwikkelen en nog waardevoller worden binnen jouw vakgebied? Dat kan met een van de MBO-opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Hiermee kun je nog beter laten zien wat jij als financieel professional in je mars hebt. In dit artikel lees je tien redenen om te kiezen voor een MBO-opleiding bij Markus Verbeek Praehep.
 

1. Speciaal ontwikkeld voor volwassenen

De MBO-opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen en daarom prima te combineren met een drukke baan en gezinsleven. Of je nu al in het vak zit en je verder wilt ontwikkelen, een carrièreswitch wilt maken of wilt herintreden, onze MBO-opleidingen sluiten perfect aan op jouw wensen en behoeftes.
 

2. Breed aanbod aan MBO-opleidingen

Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed aanbod aan erkende MBO-opleidingen voor de financiële sector. Hierdoor kun je je bij ons verder ontwikkelen met een MBO-opleiding die precies aansluit bij jouw vakgebied. Een kleine greep uit ons aanbod:

 

3. Erkende opleidingen en diploma’s

Wij bieden onze MBO-opleidingen aan in samenwerking met het MBO College van NCOI. Voor het verzorgen van MBO-opleidingen heeft NCOI officieel toestemming van het ministerie van OCW. Dit houdt in dat je bij al onze opleidingen zeker bent van een officieel erkend MBO-diploma, waarmee je je waarde op de arbeidsmarkt sterk verhoogt. Kies je voor een van onze MBO-deelprogramma’s? Dan sluit je deze af met een zeer gewaardeerd instituutsdiploma, waarmee je op een later moment eenvoudig door kunt stromen naar een volledige MBO-opleiding. 
 

4. Flexibel studeren

Onze MBO-opleidingen zijn op locaties door heel Nederland te volgen. Je kunt de opleidingen zowel ’s avonds, overdag of op zaterdagen volgen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de MBO-opleiding via e-learning te volgen, zodat je nog meer vrijheid hebt in waar en wanneer je wilt studeren. Hiermee sta jij aan het roer van je ontwikkeling. 
 

5. Leren in de praktijk

Omdat je het meest leert in de praktijk, is stage lopenn een belangrijk onderdeel van onze MBO–opleidingen. Wanneer je al een baan hebt die aansluit bij de MBO-opleiding, kun je je stage op je eigen werkplek lopen. Wanneer je nog geen passende baan hebt, ga je zelf, met hulp van het Stage Instituut, op zoek naar een passende stageplek waar je nieuwe kennis in praktijk kunt brengen. 
 

6. Deelprogramma’s

Naast onze volledige MBO-opleidingen kun je ook kiezen voor een MBO-deelprogramma. Deze programma’s maken deel uit van onze volledige opleidingen en voldoen dus ook aan dezelfde kwaliteitseisen. Het grote voordeel van de deelprogramma’s is dat je korter studeert en precies die onderwerpen volgt waar jij in geïnteresseerd bent. En wil je later toch de volledige opleiding volgen? Dan kun je vrijstellingen krijgen voor het onderdeel dat je al in het deelprogramma hebt gevolgd. 
 

7. Persoonlijke insteek

Voordat je bij ons aan een MBO-opleiding begint, bellen we je op voor een telefonisch intakegesprek. Hierin nemen we uitgebreid met je door of de opleiding aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Ook tijdens de opleiding krijg je persoonlijke begeleiding. Je hebt regelmatig contact met een van onze professionele studiebegeleiders, waar je altijd bij terecht kunt met al je vragen. 
 

8. Ruimte voor eigen keuze

Tijdens de opleiding volg je ook een keuzegedeelte. Tijdens dit onderdeel van je opleiding kun je zelf kiezen of je je kennis wilt verbreden of verdiepen. Dit biedt je ook de mogelijkheid om meer in te gaan op je eigen interesses binnen het vakgebied.
 

9. Mogelijke vrijstellingen

Heb je al eerder een MBO-opleiding gevolgd waarvan een deel overlap vertoont met de opleiding die je wilt gaan volgen? Dan kun je mogelijk vrijstellingen krijgen voor deze onderdelen. Dit wordt direct bij je aanmelding geïnventariseerd. Om in aanmerking te kunnen komen voor een vrijstelling dien je een diploma te kunnen overhandigen. Wanneer je besluit je in te schrijven voor de opleiding wordt je aanvraag kosteloos behandeld. Ook wanneer je een ervaringscertificaat hebt op basis van ‘’Erkenning van eerder Verworven Competenties (EVC)’’ kun je vrijstellingen krijgen voor bepaalde onderdelen.
 

10. Betalen in termijnen

Omdat we begrijpen dat het volgen van een MBO-opleiding een flinke investering voor je kan zijn, bieden we je de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Dit kan per jaar, kwartaal of maand (alleen voor particulieren). Indien je dat wilt, kun je je termijnbedragen ook spreiden over een langere termijn. Bovendien mag je kosteloos langer over je opleiding doen wanneer blijkt dat je meer tijd nodig hebt. Wil je meer weten? Bekijk dan ons volledige aanbod MBO-opleidingen.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur