Tien redenen om te kiezen voor een Masteropleiding bij Markus Verbeek Praehep

Wil je je verder ontwikkelen en nog waardevoller worden binnen jouw vakgebied? Dat kan met een van de Masteropleidingen van Markus Verbeek Praehep. Hiermee kun je nog beter laten zien wat jij als financieel professional in je mars hebt. Lees snel verder voor 10 redenen om te kiezen voor een Masteropleiding bij Markus Verbeek Praehep.
 

1. Uitstekende investering in je carrière

Het volgen van een Masteropleiding is een investering die zeker loont. Na succesvolle afronding van een volledige Masteropleiding mag je de erkende titel Master voeren. Deze titel wordt door werkgevers zeer gewaardeerd. Een Masteropleiding is dan ook een goede investering voor wie toe is aan de volgende stap in zijn of haar carrière.
 

2. Nederlandstalige bijeenkomsten

De bijeenkomsten van onze Masteropleidingen worden volledig in het Nederlands verzorgd. Dit scheelt je veel tijd en leidt tot betere discussies, omdat je niet hoeft na te denken over vertalingen. Hoewel er wel gebruik wordt gemaakt van Engelstalige literatuur, is de ondersteuning in de online leeromgeving altijd volledig in het Nederlands. Zo kun je zo prettig en efficiënt mogelijk studeren.
 

3. Studeren per Masterclass

Onze Masteropleidingen zijn opgebouwd uit 2 fases. In fase 1 doorloop je een kernprogramma in de vorm van 4 Masterclasses. In fase 2 werk je aan je vaardigheden op Masterniveau en kies je een specialisatie. Het voordeel van deze opbouw is dat je per Masterclass één onderwerp behandelt, waardoor je hier al je aandacht op kunt richten.
 

4. Masterprogramma’s

Wanneer je niet zeker weet of een volledige Masteropleiding wel wat voor jou is, kun je er ook voor kiezen om een Masterprogramma te volgen. Masterprogramma’s zijn opgebouwd uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Op deze manier kun je je snel ontwikkelen op Masterniveau. En wil je later toch een volledige Masteropleiding volgen? Dan hoef je de Masterclasses die je al tijdens het programma hebt gevolgd niet opnieuw te volgen.
 

5. Flexibel studeren

Onze Masteropleidingen zijn op locaties door heel Nederland te volgen. Je kunt de opleidingen zowel ’s avonds, overdag of op zaterdagen volgen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de opleiding via e-learning te volgen, zodat je nog meer vrijheid hebt in waar en wanneer je wilt studeren.
 

6. Docenten uit de praktijk

Onze ervaren docenten komen zelf uit de beroepspraktijk. Hierdoor kunnen zij hun lessen optimaal toespitsen op de beroepspraktijk en antwoord geven op al je vragen.
 

7. Praktijkgericht

Omdat je veel leert in de praktijk, zijn onze opleidingen zeer gericht op de beroepspraktijk. Meestal kun je dit combineren met je baan. Heb je geen (passende) baan, dan kun je toch deelnemen aan deze opleiding. In die situatie pas je de praktijkopdrachten toe op actuele en algemene praktijksituaties en loop je 3 maanden stage om specifieke beroepscompetenties te ontwikkelen.
 

8. Studeren op je eigen tempo

Niet iedereen studeert op hetzelfde tempo. Daarom is het mogelijk om de duur van de opleiding aan te passen aan je eigen tempo. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra intensief programma, waarin je de volledige Masteropleiding in een jaar tijd afrondt. Vanwege de hoge studiebelasting is het alleen mogelijk om deze variant te volgen naast een deeltijdbaan of tijdens een sabbatical leave.

Heb je juist meer tijd nodig dan de 2 jaar die standaard gepland staan voor een Masteropleiding? Dan garanderen we je dat je zonder problemen 2 jaar kunt uitlopen.
 

9. Verschillende toelatingsmogelijkheden

Omdat wij het uitvalpercentage tot een minimum willen beperken hanteren wij een gedegen toelatingsbeleid. Voor alle Masteropleidingen geldt dat je minimaal een HBO- of academische opleiding moet hebben afgerond. Voldoe je niet aan deze eis maar wil je toch een Masteropleiding volgen? Dan kun je deelnemen aan de zogeheten 21+ regeling. Kom je voor deze regeling in aanmerking? Dan wordt door middel van een korte toets en een gesprek met een van onze studieadviseurs onderzocht of je een reële kans maakt om een Masteropleiding met succes af te ronden. Mis je bepaalde benodigde kennis? Dan kan je mogelijk na een korte voorbereidende opleiding alsnog instromen.
 

10. Mogelijke vrijstellingen

Heb je al eerder een opleiding gevolgd waarvan een deel overlap vertoont met de opleiding die je wilt gaan volgen? Dan kun je mogelijk vrijstellingen krijgen voor deze onderdelen. Dit wordt direct bij je aanmelding geïnventariseerd. Om in aanmerking te kunnen komen voor een vrijstelling dien je een diploma te kunnen overhandigen. Wanneer je besluit je in te schrijven voor de opleiding wordt je aanvraag kosteloos behandeld.
Wil je meer weten? Bekijk dan ons volledige aanbod Masteropleidingen.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur