Tien redenen om te kiezen voor een HBO-opleiding van Markus Verbeek Praehep

Verdiep je kennis met een HBO-opleiding bij Markus Verbeek Praehep

Wil je je verder ontwikkelen en nog waardevoller worden binnen jouw vakgebied? Dat kan met een van de HBO-opleidingen van Markus Verbeek Praehep. Hiermee kun je nog beter laten zien wat jij als financieel professional in je mars hebt. Door de ontwikkelingen op het gebied van automatisering, wordt het steeds noodzakelijker om over een HBO-opleiding te beschikken. In dit artikel lees je tien redenen om te kiezen voor een HBO-opleiding bij Markus Verbeek Praehep.
 

1. Inhoudelijke en praktische kennis

De inhoudelijke en praktische kennis die je opdoet tijdens een HBO-opleiding helpt je om betere keuzes te maken in je werk en deze beter te kunnen onderbouwen. Bovendien kun je met een HBO-diploma ook andere functies uitoefenen. Dit heeft uiteraard ook invloed op je salaris.
 

2. Meest uitgebreide aanbod

Of je nu je Bachelor of Associate degree wilt halen of een kort HBO-programma wilt volgen: bij Markus Verbeek Praehep vind je zeker een HBO-opleiding die aansluit bij je wensen en eisen. Wij hebben namelijk het meest uitgebreide aanbod aan HBO-opleidingen op financieel en fiscaal gebied. Een kleine greep uit het aanbod:

 

3. Erkende graad

Hogeschool Markus Verbeek Praehep is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel erkend op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en mag daarmee de graad Bachelor verstrekken. Deze graad, die je door het afronden van je HBO Bacheloropleiding kunt behalen, is internationaal erkend. Ook is het mogelijk om in 2 jaar tijd een wettelijk erkende HBO Associate Degree te behalen.
 

4. Modulaire opbouw HBO-opleiding

De HBO-opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn modulair opgebouwd. Wanneer je alle modules achter elkaar doorloopt kun je in 4 jaar tijd een HBO Bacheloropleiding afronden. Het is echter ook mogelijk om de HBO-opleiding tijdelijk te onderbreken tussen twee modules in. Dit is handig, wanneer je even minder tijd hebt voor je opleiding door bijvoorbeeld een verhuizing of gezinsuitbreiding. Je kunt er ook voor kiezen om de HBO-opleiding juist versneld af te ronden. Hiermee sta jij aan het roer van je ontwikkeling. 
 

5. Praktijkgerichte aanpak 

Alle opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn op de praktijk gericht. De opdrachten van de HBO-opleidingen zijn zo vormgegeven, dat je deze goed kunt uitvoeren binnen je eigen werkomgeving. Wanneer je nog geen (passende) baan hebt, ga je stage lopen om de opdrachten in de praktijk toe te passen.
 

6. Deelprogramma’s en modulair studeren

Het is ook mogelijk om in plaats van een volledige opleiding te kiezen voor deelprogramma’s op HBO-niveau of om je in te schrijven voor losse modules. Deze programma’s maken deel uit van onze erkende HBO-opleidingen en voldoen dan ook aan dezelfde kwaliteitseisen. Een groot voordeel van het volgen van een deelprogramma is dat je precies kunt kiezen over welk onderwerp je meer wilt leren. En wil je later toch de volledige HBO-opleiding volgen? Dan kun je vrijstellingen krijgen voor het deel dat je al hebt afgerond.
 

7. Opleidingsadvies op maat

Het is belangrijk dat je kiest voor een HBO-opleiding, die goed aansluit bij je wensen en eisen. Deze keuze hoef je niet in je eentje te maken. De opleidingsadviseurs van Markus Verbeek Praehep staan voor je klaar met studieadvies op maat. Ook wanneer je eigenlijk niet voldoet aan de eisen om te starten met een HBO-opleiding of niet over voldoende voorkennis beschikt, denken zij graag mee over een passende oplossing.
 

8. Studeren waar en wanneer je wilt

De HBO-opleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn op locaties door heel Nederland te volgen. Je kunt de opleidingen zowel ’s avonds, overdag of op zaterdagen volgen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de opleiding via e-learning te volgen, zodat je nog meer vrijheid hebt in waar en wanneer je wilt studeren.
 

9. Vrijstellingen

Heb je al eerder een opleiding gevolgd waarvan een deel overlap vertoont met de HBO-opleiding die je wilt gaan volgen? Dan kun je mogelijk vrijstellingen krijgen voor deze onderdelen. Dit wordt direct bij je aanmelding geïnventariseerd. Om in aanmerking te kunnen komen voor een vrijstelling dien je een diploma te kunnen overhandigen. Wanneer je besluit je in te schrijven voor de opleiding wordt je aanvraag kosteloos behandeld.
 

10. Subsidie, studiefinanciering en belastingvoordeel

Mogelijk stelt je werkgever jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar, waarmee je (een deel van) je opleiding kunt bekostigen. Maar ook wanneer dit niet het geval is, hoeft het volgen van een HBO-opleiding bij Markus Verbeek Praehep je bijna niets te kosten. Zo kan iedereen tot 55 jaar, die hier een HBO-opleiding wil volgen tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid via het levenlanglerenkrediet. Daarnaast kun je jaarlijks tot 15.000 euro van je inkomstenbelasting aftrekken voor gemaakte studiekosten. Wil je meer weten? Bekijk dan het volledige aanbod HBO-opleidingen.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur