Student in de spotlight: Marlon van Langevelde

Marlon van Langevelde (21) werkt als junior salarisadministrateur bij Brouwers. Het bedrijf waar zijn vader ook werkt. “Tijdens mijn opleiding Bedrijfsadministratie heeft mijn vader mij geholpen aan een stage bij Brouwers. Dat was natuurlijk ideaal. Maar de motivatie om hier te blijven en me te ontwikkelen in het vak is volledig intrinsiek.”

Ter plekke ingeschreven 

“Markus Verbeek Praehep (MVP) was aanwezig bij het NIRPA-congres. Daar ben ik aan de praat geraakt met Frank Bakker, de directeur van MVP. Ik stond al met één been binnen omdat het mijn ambitie was om een financiële opleiding te volgen, dus het was een logisch gevolg dat Frank mij ter plekke inschreef voor het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).”

Geen moment spijt van

“De opleiding bestaat uit drie modules: 1) Loonheffingen, 2) Personeel, organisatie & communicatie en 3) Arbeidsrecht en sociale zekerheid. In alle drie de modules doe ik kennis op die ik kan toepassen tijdens mijn werk. Ik leer over communicatie tussen werkgever en werknemer. Maar ook informatie over premies en arbeidsovereenkomsten is van grote waarde in mijn dagelijkse werk. Bij Brouwers is het verplicht om de opleiding PDL te volgen. Daarmee kun je aantonen dat je beschikt over de nodige basiskennis. Als je het salarisvak in gaat is deze opleiding echt een aanrader.”

Over vijf jaar?

“Dan hoop ik nog steeds bij Brouwers te werken! Ik denk dat er dan nog meer geautomatiseerd is en ik dus meer richting adviseren ga. Dan focus ik mij echt op het klantcontact.”

Meer lezen? 

Misschien vind je dit ook interessant:
Relevante opleidingen

Relevante events

Relevante webinars

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur