Quoratio en Markus Verbeek Praehep (onderdeel NCOI) gaan uniek samenwerkingsverband aan

Detacheerder Quoratio en Markus Verbeek Praehep, de opleider voor financieel en administratieve professionals, trekken samen op om de arbeidsmarkt te versterken. In Bunnik hebben Jochem Kentgens, algemeen directeur van Quoratio, en Frank Bakker, directeur van Markus Verbeek Praehep, een overeenkomst getekend voor de Associate Degree Payroll Services en de Associate Degree Financieel Management. Met deze opleidingstrajecten hebben ze een uniek samenwerkingsverband bekrachtigd.

 “Quoratio maakt het verschil door kwaliteit te leveren”, aldus Jochem Kentgens. “Wij selecteren intelligente en ambitieuze krachten. Dat mogen ook kandidaten zijn die hun HBO-opleiding niet hebben afgemaakt. Als ze maar over de juiste motivatie en competenties beschikken. Wij kijken verder dan cv’s en diploma’s.”

In het eigen opleidingscentrum volgen de trainees het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en de Vakopleiding Payroll Services (VPS). Quoratio en Markus Verbeek Praehep hebben al eerder samengewerkt. Dat krijgt nu een vervolg. Kentgens: “Als je jezelf als detacheerder echt serieus neemt, neem je een erkende, objectieve opleider. Vandaar Markus Verbeek Praehep.”

Ook Frank Bakker toonde zich verheugd met het samenwerkingsverband. “In het financiële en administratieve vakgebied bestaan grote tekorten op het gebied van kennis en capaciteit. Het is de missie van Markus Verbeek Praehep om de arbeidsmarkt te versterken. Zelf detacheren kunnen we misschien wel, maar dat is niet onze core business. Opleiden echter wel. Voor ons is het daarom ideaal om met een toonaangevende partner als Quoratio samen te werken.”

De komende jaren zullen verschillende groepen een opleidingstraject volgen. Markus Verbeek Praehep leidt op en Quoratio biedt hen de kans deze kennis in de praktijk te brengen en werkervaring op te doen. En bij deze samenwerking zal het zeker niet blijven. Recent hebben beide partijen de gesprekken geopend voor een nieuwe Associate Degree Zorgadministratie. Die is nu in de maak.
Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur