NIRPA zeer tevreden over PE-trainingen in Virtual Classroom

In juni 2020 heeft het NIRPA een waarneming gedaan van de PE-training Alles over CAO’s in de Virtual Classroom van Markus Verbeek Praehep. Hoewel het NIRPA regelmatig waarnemingen doet bij PE-opleiders, was dit een primeur voor onze Virtual Classroom. Zowel de training zelf als de virtuele lesomgeving werden met hoge cijfers beoordeeld.
 

Hoge scores

De waarnemer van het NIRPA gaf aan dat de Virtual Classroom technisch prettig werkt. Zowel de beeldkwaliteit als de geluidskwaliteit van de bijeenkomst werden goed beoordeeld. Ook de opbouw en inhoud van de training scoorden hoog. Daarnaast blijkt uit het waarnemingsrapport dat de waarnemer het ondersteunende materiaal als actueel, overzichtelijk en praktisch toepasbaar heeft ervaren.

“De sheets worden afgewisseld en ondersteund met af en toe een inhoudelijk YouTube-filmpje en diverse casussen. De dag is met de korte pauzes goed vol te houden. De docent heeft veel kennis van het onderwerp en kan de stof goed overbrengen“, aldus de waarnemer.
 

NIRPA-waarnemingen

Het NIRPA doet regelmatig waarnemingen om de kwaliteit van de aangesloten PE-opleiders te kunnen waarborgen. Een waarnemer uit de NIRPA-commissie Evaluatie Permanente Educatie (CIE EPE) neemt daarbij deel aan een PE-training van de opleider en beoordeelt zowel de training als het studiemateriaal. De laatste keer dat het NIRPA een waarneming bij Markus Verbeek Praehep uitvoerde, was bij de training Grensoverschrijdend Werken PE. Ook deze training, die klassikaal plaatsvond, werd uitstekend beoordeeld door de Commissie EPE van het NIRPA.
 

Enorme erkenning voor Virtual Classroom

Het rapport is een enorme erkenning voor onze Virtual Classroom, die niet eerder door het NIRPA werd waargenomen. Naar aanleiding van de coronacrisis zijn wij gestart met het aanbieden van lessen in de Virtual Classroom als volwaardig alternatief voor onze klassikale lessen. Dit sloeg zo aan dat we hebben besloten om de Virtual Classroom als studievariant aan te blijven bieden. Deze eerste waarneming in onze Virtual Classroom toont aan dat onze PE-trainingen ook op afstand goed te volgen zijn.
 

Ook een PE-training volgen bij Markus Verbeek Praehep?

Al onze PE-trainingen zijn zowel klassikaal als in de Virtual Classroom te volgen. Bekijk voor een volledig overzicht onze pagina met PE cursussen en trainingen. Hieronder lichten we vast een aantal populaire PE-trainingen voor je uit.

Wil je meer weten over onze PE-trainingen? Lees dan ook onze blog ‘PE-trainingen: opfrissen en bijblijven’.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur