Nieuwste podcastaflevering Werk met Waarde: CSRD in de praktijk

In de nieuwste aflevering van de podcast "Werk met Waarde" worden de schijnwerpers gericht op de naderende Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de verwachte impact op bedrijven. De gesprekspartners, Jirina van Daal, accountant bij Flynth, en Wouter Spaargaren, controller bij Bolster Investment Partners, delen inzichten en praktische tips met presentator Karel Zwaan. 

De CSRD-regelgeving, die vanaf 2025 van kracht wordt, stelt grotere bedrijven verplicht verantwoording af te leggen over hun duurzaamheidsbeleid. In de podcast belichten de experts hoe deze verandering niet alleen de grote en beursgenoteerde spelers beïnvloedt, maar ook de gehele toeleveringsketen, waar kleinere bedrijven hun plaats innemen. 

Tijdens het gesprek wordt duidelijk wat de CSRD-regelgeving precies inhoudt en hoe bedrijven, zowel groot als klein, zich kunnen voorbereiden op de komende duurzaamheidsrevolutie. Praktische tips worden gedeeld om een soepele overgang naar duurzaam ondernemen mogelijk te maken. 

Luister de podcast 

Wil jij meer informatie over ESG en CSRD? Kies uit een van onze trainingen of opleidingen: 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur