Fiscale kennis onmisbaar voor elke financial

Fiscale kennis is niet alleen van belang voor de fiscalist, maar voor elke financieel professional. Of je nu werkt als boekhouder of (assistent-)accountant, het hebben van een fiscale basis is essentieel. Het verdiepen van deze kennis maakt je een betere interne of externe adviseur. Bedrijfsbeslissingen hebben immers niet alleen financiële consequenties, maar ook fiscale. Je organisatie of de klant die je adviseert, moet deze consequenties goed kunnen overzien. Het is belangrijk, dat je de signalen herkent. Wanneer schakel je een fiscalist in en wanneer is jouw advies voldoende? Met de opleidingen van Markus Verbeek Praehep ontwikkel én verdiep je de benodigde fiscale kennis.
 

Opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC)

Heb je behoefte aan een brede basis op fiscaal gebied? Dan zit je goed met de opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC). IIn deze opleiding ontwikkel je essentiële verdiepende kennis van en inzicht in het fiscale domein. Zo ontwikkel je je tot de fiscale duizendpoot die weet wat er speelt op het gebied van fiscaliteiten, verzorg je belastingaangiften en breng je fiscale adviezen uit. Onze docenten komen zelf uit de praktijk en helpen je om het geleerde optimaal in de praktijk toe te passen. Wil je meer weten? Vraag dan de digitale brochure aan.
 

Met een opleiding bij Markus Verbeek Praehep verbreed je jouw fiscale kennis

Dat fiscale kennis van pas komt voor elke financieel professional, bewijzen onze studenten Roos en Bertha. Zij volgden beiden de opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC), terwijl ze allebei geen fiscalist zijn:

Roos (25) volgde de opleiding om zich meer te verdiepen in de fiscale aspecten van haar werk als assistent-accountant: “Ik heb nu veel meer achtergrondkennis als assistent-accountant, waardoor ik achterliggende problemen en vraagstukken beter begrijp. Ik doe nu geen werkzaamheden meer ‘omdat we het altijd zo doen’, maar ik weet nu bijvoorbeeld welke wet- en regelgeving daarachter zit en waarom dat zo is.” Lees hier het hele verhaal van Roos.

Bertha (33) had behoefte aan meer fiscale kennis toen zij haar eigen boekhoudkantoor begon: “Sinds ik de opleiding heb gevolgd staat de wettenbundel standaard op mijn bureau. Natuurlijk kun je alles tot op zekere hoogte ook wel op de site van de Belastingdienst vinden, maar dankzij de opleiding en de wettenbundel weet ik beter waar iets op gebaseerd is. Dat geeft duidelijkheid. Ik hoef ook veel minder aan anderen te vragen, omdat ik zelf weet waar ik alles kan vinden.” Lees hier het hele verhaal van Bertha.
 

Zoek nog meer verdieping met bijvoorbeeld de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie

Heb je na het volgen van de opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) behoefte aan meer verdieping? Dan zijn Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) en de HBO Bachelor Fiscaal Recht en Economie uitstekende vervolgopleidingen.
 

SRFA: kwaliteitskeurmerk voor financieel en fiscaal professionals 

Volg je de opleiding Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) of Register MKB Belastingadviseur (MKB BA)? Dan word je tijdens de opleiding kosteloos ingeschreven in het aspirant-register van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). De SRFA is een actief register met ruim 700 (aspirant-) geregistreerden. Registratie bij de SRFA toont aan, dat je een gedegen financiële opleiding hebt genoten én dat je jouw kennis en vaardigheden up-to-date houdt. Na afloop van de opleiding ben je toelaatbaar voor het Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) of het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) en mag je de daarbij horende beschermde titel MKB BC of MKB BA voeren.
 

Meer weten?

Misschien vind je de volgende pagina’s ook interessant:

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur