Diploma-uitreiking in tijden van corona

Bij Markus Verbeek Praehep zijn we dagelijks aan het werk om de route naar je diploma zo rimpelloos mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk hopen we dat iedereen dit traject succesvol kan doorlopen. Het is ons werk, dat klopt. Maar het geeft ons uiteraard wel een gevoel van voldoening als we aan het eind van de opleidingen “onze” gediplomeerden mogen feliciteren. Daar doen we het uiteindelijk voor. 

Normaal gesproken organiseren we tweemaal per jaar een spetterende diploma-uitreiking. Deze vindt dan plaats in het mooie, statige Muntgebouw in Utrecht. Die uitstraling past bij de prestatie die je als student geleverd hebt. Je hebt een gedegen studie afgerond die van grote toegevoegde waarde is voor je cv en je helpt bij het volgen van je carrièrepad. Op deze feestelijk dag zorgen we voor een gezonde dosis entertainment en praten na onder het genot van een hapje en een drankje. Het is elk jaar weer een van de hoogtepunten waar studenten, docenten en medewerkers van Markus Verbeek Praehep naar uitkijken. En waar zij later met veel genoegen op terug kijken. Maar toen kwam corona. Gezellige, sfeervolle bijeenkomsten zoals deze zijn voorlopig helaas niet meer mogelijk. Daarom wil ik jullie via deze weg alsnog van harte feliciteren.

Een diploma, bij volledige Associate degree-, Bachelor- of Masteropleidingen getuigschrift genaamd, onderstreept dat je een goede opleiding hebt genoten. Maar dat is niet het enige. Het bewijst dat je over een enorm doorzettingsvermogen beschikt en het belang inziet van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Vrijwel al onze studenten combineren de studie met hun werk, een gezin en een sociaal leven. Dat valt niet altijd mee. Het vraagt om een goede planning en de bereidheid om veel vrije tijd op te offeren. Onze docenten weten daar alles van, want ze deden het jaren geleden zelf ook. De waardering daarvoor is dan ook terecht groot. Wat een mooie prestatie! Als je zo’n diploma op zak hebt, bewijs je aan je werkgever en aan jezelf dat je uit het juiste hout gesneden bent.

Ik hoop van harte dat we binnenkort weer kunnen overgaan tot de orde van de dag en dat het ‘oude’ normaal weer snel enigszins terugkeert. Voor nu passen we ons aan. Het zijn immers niet de sterksten die het gaan maken, maar diegenen die zich het best weten aan te passen aan de omstandigheden.

Ik wens jullie en je dierbaren allemaal een goede gezondheid en veel geluk toe. Succes in jullie carrière. Nogmaals, van harte gefeliciteerd, het is een corona-proof feestje waard!

Tot ziens. De ervaring leert dat we elkaar wel weer ergens in het beroepenveld tegenkomen.
 

Frank Bakker
Directeur Markus Verbeek Praehep


           

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur