Aanmelden online event ‘125 jaar Markus Verbeek Praehep’

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Op dit formulier is het privacystatement van Markus Verbeek Praehep van toepassing.

125 jaar Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep bestaat 125 jaar! Dat vieren we op 27 mei 2021 met een online event boordevol inspiratie en mooie prijzen. Daarnaast is deelname aan dit event ook nog eens goed voor je brein. Waarom? Dat vertelt Erik Scherder tijdens zijn keynote speech ‘Hoe drukker, hoe beter’. Wil je dit event niet missen? Meld je dan snel aan! Deelname is kosteloos.

Meld je aan!

Alles wat je moet weten over dit feestelijke event:

Wanneer: 27 mei 2021, 14.00 – 16.00 uur
Waar: Vanuit je eigen woonkamer (Microsoft Teams)
Wat: Keynote speech Erik Scherder, quiz met mooie prijzen en inspirerende interviews

Wat kun je verwachten?

Erik Scherder: “Hoe drukker, hoe beter!”

Robots nemen ons werk over. Daardoor verandert onze functie en ook de competenties die we daarvoor nodig hebben. Is dat erg? Beslist niet. Sterker nog, constant uitgedaagd worden is juist goed voor je brein, net als een druk bestaan. Daarover gaat de keynote speech van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Volgens hem is veel verschillende dingen doen erg belangrijk voor je brein, vooral wanneer je ouder dan 30 jaar bent. Zorg dus dat je jezelf blijft ontwikkelen en je brein bezig houdt. Twijfel je nog of je je gaat aanmelden voor ons online event, omdat je het eigenlijk te druk hebt? Dan is dit event waarschijnlijk precies wat je brein nodig heeft.

Over Erik Scherder

Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Misschien ken je hem van DWDD University, waarvoor hij drie hoorcolleges over het brein verzorgde. Hij heeft al diverse onderwijsprijzen ontvangen voor zijn bevlogenheid en enthousiasme. 

De Grote MVP-Quiz: win een studiereis t.w.v. € 1.250,-

Weet jij alles over Markus Verbeek Praehep en de ontwikkelingen in je vakgebied? Doe dan mee aan de Grote MVP-Quiz en misschien ben jij straks wel de gelukkige winnaar van een van de mooie prijzen. We geven onder andere 10 headsets weg. Handig voor gebruik in de virtual classroom of je meetings vanuit huis. De hoofdprijs is een studiereis naar keuze t.w.v. € 1.250,-.

Ook voor de topscorers onder onze medewerkers en docenten hebben we een mooie prijs. Deze zullen we op 27 mei bekendmaken. Zorg dus dat je erbij bent!


Klaar voor de volgende 125 jaar

Sinds de oprichting van (de voorloper van) Markus Verbeek Praehep in 1896 is er natuurlijk een hoop veranderd. Wat waren de hoogtepunten van de afgelopen 125 jaar? En welke ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? We spreken erover met directeur Frank Bakker en oud-directeur Wim Tijhaar.
 

Ben je erbij op 27 mei? Meld je dan snel aan!

Meld je aan!
Beeld: Daan Brand