Acties

Acties

Voordelig studeren? Schrijf je dan snel in

Schrijf je uiterlijk 10 juli 2022 in en krijg 10% vroegboekkorting op je cursusgeld

Na de zomer aan een financiële opleiding of training beginnen? Maak dan nu gebruik van onze vroegboekkorting: schrijf je t/m 10 juli 2022 in en ontvang 10% vroegboekkorting op het cursusgeld.

TIP: Wist je dat je onze Vroegboekkorting kunt combineren met het STAP-budget? Dat betekent dat je eerst 10% korting krijgt op het cursusgeld en daarna nog eens tot € 1000,- vanuit STAP. Dus dit is je kans om te gaan studeren! Twijfel je nog over een studie of wil je graag meer informatie? Onze adviseurs staan voor je klaar. Je kunt ze bereiken door te bellen naar 035 528 0811.
 

Hoe wil jij studeren?

Natuurlijk kun je bij ons klassikaal les volgen! Maar naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook volgen via e-learning of in de virtual classroom. Dit maakt bij ons studeren nog makkelijker en flexibeler. Kies een variant die in jouw leven past. Welke variant je ook kiest, door je nu in te schrijven bespaar je flink op je cursusgeld.
 

Kies je opleiding of training

Maak een keuze uit de onderstaande segmenten en schrijf je in met de actiecode: vroegboekkorting2022.

 

Verzeker jezelf van een plek

Met vroegtijdige inschrijvingen krijgen wij eerder zicht op de groepsgrootte. Dit betekent dat wij je snel kunnen laten weten of je groep definitief van start gaat. Des te meer reden dus om je snel aan te melden.
 

Wil je opleidingsadvies?

Heb je nog vragen of behoefte aan een opleidingsadvies? Neem dan direct contact op met een van onze opleidingsadviseurs via 035 – 5 280 811, info@mvp.nl of via ons contactformulier.
 

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op inschrijvingen van 1 juni 2022 tot en met 10 juli 2022.
  • De actie is niet te combineren met andere kortingsafspraken.
  • De korting is niet geldig op al afgenomen producten en inschrijvingen vóór 1 juni 2022.
  • De korting geldt niet voor opleidingen die door een van de businesspartners van Markus Verbeek Praehep worden uitgevoerd.
  • De vroegboekkorting wordt verrekend als 10% korting op het cursusgeld.
  • Alleen inschrijvingen met de kortingscode vroegboekkorting2022 komen in aanmerking voor de vroegboekkorting.