Update IFRS

Praktijkgerichte training - 2 dagen

Vaardigheidstrainingen
5 Locaties Door heel Nederland
apr '18 Eerstvolgende startmoment
Dag Lesmomenten
Bekijk kosten Zie kostenoverzicht
PDF aanvragenDirect inschrijven035 - 760 48 50

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vrij: 08:00 - 17:00 uur

035 528 0811
Neem contact op
Algemeen

Tijdens deze Update IFRS word je in 2 dagen volledig op de hoogte gebracht van nieuwe en gewijzigde standaarden in verslaggeving. Daarnaast krijg je een fiscale update en worden bijzondere verslaggevingsvraagstukken behandeld. Na afloop van deze korte training ben je volledig up-to-date voor je werk binnen het MKB en grootbedrijf.

PE-punten

Op dit moment ligt deze training voor bij de NBA, RSPD en RFM zodat PE- punten kunnen worden toegekend. Kijk op www.mvp.nl voor de actuele stand van zaken. Ook zonder PE-verplichting kun je aan deze update deelnemen.

Voor wie?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor accountants, controllers en financieel professionals met IFRS-kennis die in korte tijd up-to-date willen raken.

Aanpak

In deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met de thema’s van verslaggeving. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training ben je uitstekend op de hoogte van alle relevante wijzigingen in wet- en regelgeving.

De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Programma

Programma

Onderwerpen die aan de orde komen tijdens de training:

 • Laatste ontwikkelingen IFRS
 • Gevolgen voor MKB en het grootbedrijf
 • Fiscale update
 • Standard Business Reporting (SBR)
 • Compliance
 • US GAAP
 • Bijzondere verslaggevingvraagstukken

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Update IFRS‘ van Markus Verbeek Praehep.

Planning

Duur

De Update IFRS duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Indien het startmoment niet voldoet aan uw wensen, verwijzen wij u graag naar de moduleplanner. Hier krijgt u, na selectie van de gewenste opleiding, op een overzichtelijke wijze te zien welke onderliggende modules op welk moment en waar te volgen zijn.

Opleidingsdata en locaties (inschrijven is mogelijk voor al deze momenten)

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij MVP kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
MVP is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 450,-
Locatiekosten € 59,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 559,-

Kosten

Trainingskosten: € 450,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

 • 3 en 10 oktober 2017
 • 1 en 8 december 2017
 • 30 januari en 6 februari 2018
 • 6 en 13 april 2018
 • 12 en 19 juni 2018

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onderdeel van

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

LIEVER OP JE GEMAK NAAR ONS AANBOD KIJKEN?

De nieuwe studiegids voor financiele professionals met opleidingen op alle niveaus

studiegids aanvragen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.

035 528 0811
Stuur ons een mail

Ma t/m do van 08.00 - 18.00 uur
Vr van 08.00 - 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.