Training de Controller als Businesspartner

Praktijkgerichte training voor controllers - 2 dagen

Vaardigheidstrainingen
Bekijk kosten Zie kostenoverzicht
PDF aanvragenDirect inschrijven035 - 760 48 50 06 82 34 68 19

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vrij: 08:00 - 17:00 uur

Algemeen

Als controller wordt er steeds vaker van je verwacht dat je niet alleen inhoudelijk bekwaam bent, maar ook in staat bent te adviseren, begeleiden en coachen. Dit vraagt vaardigheden die je in deze interessante training kunt ontwikkelen. Zo ben je na afloop van deze training de controller die zijn rol kent en deze uitstekend kan invullen en kan aanpassen naar waar de situatie om vraagt. 

Voor wie?

Je wilt als controller leren hoe je verschillende rollen kunt aannemen om zo een betere businesspartner te worden. Je wilt dit doen tijdens een korte, praktijkgerichte training.

Aanpak

In deze praktische training word de theorie aan de praktijk gekoppeld en leer je de verschillende rollen van een controller kennen. Hierbij komen zaken als overtuigingskracht, timing en besluitvorming aan bod. Door de praktijkgerichte aanpak ben je ervan verzekerd dat deze training direct resultaat oplevert in je dagelijkse werkpraktijk. De trainers brengen ­relevante ­voorbeelden in, voortdurend gerelateerd aan jouw dagelijkse praktijk. Je hebt ruimschoots de tijd om situaties uit jouw eigen praktijk aan de groep voor te leggen. 

De training wordt in kleine groepen met maximaal 12 deelnemers verzorgd, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Programma

Programma

In deze praktijkgerichte training wordt onder leiding van ­deskundige trainers aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Diverse rollen als controller: adviseur, vakman, coach
  • Overtuigingkracht 
  • Kritische houding 
  • Timing
  • Wat is nodig voor besluitvorming: auditing & risicoanalyse
  • Vertaling van cijfers naar eenvoudige essentie 
  • Het belang van actualiteit
  • Governance & compliance

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het ­certificaat van deelname ­‘Training De Controller als Businesspartner‘ van Markus Verbeek Praehep.

Planning

Duur

De training duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Opleidingsdata en locaties (inschrijven is mogelijk voor al deze momenten)

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 990,-
Trainingsmateriaal: € 130,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 990,-
Trainingsmateriaal: € 130,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onderdeel van

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren