Security Awareness

Introductietraining op security - 1 dag

Vaardigheidstrainingen
3 Locaties Door heel Nederland
aug '18 Eerstvolgende startmoment
Dag Lesmomenten
Bekijk kosten Zie kostenoverzicht
PDF aanvragenDirect inschrijven035 - 760 48 50 06 82 34 68 19

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vrij: 08:00 - 17:00 uur

Algemeen

Deze praktijkgerichte training leert je veilig om te gaan met (digitale) informatie in een ‘zakelijke omgeving’. Je leert situaties te herkennen, zodat je maatregelen kunt nemen om veilig om te gaan met malware, internet, social media, e-mail, cloudfaciliteiten, je bedrijfsnetwerk enzovoort. je krijgt inzicht in het brede securitylandschap, van wet- en regelgeving, normen, informatiebeveiliging, IT-beveiliging tot het belang van awareness. De training is inclusief het officiële examen van EC-Council. De training wordt uitgevoerd door onze businesspartner Computrain.

Voor wie?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers in je organisatie die zich bewust moeten zijn van de alledaagse risico’s met betrekking tot (digitale) informatie.

Aanpak

Doel van deze klassikale training is dat je kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je leert om veilig om te gaan met informatie in een ‘zakelijke omgeving’. Na afloop van deze praktijkgerichte en boeiende opleiding heb je kennis en vaardigheden in alle facetten waar je mee te maken krijgt op het gebied van het zelf veilig omgaan met informatie. Ervaren en deskundige docenten informeren je over de meest recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

In de training wordt Engelstalig studiemateriaal gebruikt. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Programma

Programma

Onderwerpen die aan de orde komen tijdens deze training:

  • Introductie op security en op het securitylandschap
  • Veilig omgaan met uw operation systems, zoals Mac OS of Windows
  • Veilig omgaan met malware en antivirus
  • Veilig werken op internet
  • Hoe veilig om te gaan met social netwerk sites
  • Hoe veilig om te gaan met e-mailcommunicatie
  • Hoe veilig te werken met mobiele apparaten
  • Hoe veilig te werken in de cloud
  • Hoe te bepalen of uw netwerk veilig is

Certificaat

Deze training is inclusief het officiële examen van EC-Council. Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Security Awareness‘ van onze businesspartner Computrain.

Planning

Duur

De training duurt 1 dag.

Opleidingsdata en locaties (inschrijven is mogelijk voor al deze momenten)

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 395,50
Trainingsmateriaal € 75,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 525,-

Kosten

Trainingskosten: € 320,50
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onderdeel van

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren