Geruisloze Inbreng; Bijzondere Casusposities

Leer adviseren in complexe gevallen van geruisloze inbreng in bv-structuren - 1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wat zijn de (on)mogelijkheden van inbreng in bestaande structuren en inbreng door aandelenfusie of juridische fusie? Wanneer is het noodzakelijk om een fiscale eenheid vennootschapsbelasting aan te vragen? In dit webinar krijg je antwoord op deze vragen. Met de dalende tarieven in de vennootschapsbelasting wordt het namelijk steeds interessanter de bv in te gaan. Zeker voor ondernemers met een stijgende winstgevendheid en goede verwachtingen. In dit webinar worden eerst kort de hoofdlijnen en belangrijkste aandachtspunten bij de geruisloze inbreng besproken. In dit webinar, onder begeleiding van Fiscount-professionals, ligt de focus op het uitwerken van casusposities zoals geruisloze inbreng in nieuw op te richten holdingstructuren. Na afloop kun je ondernemers adviseren in de meer complexe gevallen van geruisloze inbreng in bv-structuren.

Voor wie?

Deze training is voor accountants, administratieconsulenten en fiscalisten die al enige ervaring hebben met het begeleiden van geruisloze inbrengen in bv’s.

Aanpak

Tijdens deze webinar ga je, onder begeleiding van Fiscount professionals, aan de slag met het uitwerken van casusposities zoals geruisloze inbreng in nieuw op te richten holdingstructuren of gevolgd door bedrijfsfusie, aandelenfusie of juridische fusie. We behandelen onder meer de berekeningen voor de vaststelling van de fiscale verkrijgingsprijs. Na afloop van dit webinar kun je ondernemers adviseren in de meer complexe gevallen van geruisloze inbreng in bv-structuren.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur