Training English for Financials

Verbeter je Engelse taalvaardigheid - 1 dag

Vaardigheidstrainingen
5 Locaties Door heel Nederland
okt '18 Eerstvolgende startmoment
Dag Lesmomenten
Bekijk kosten Zie kostenoverzicht
PDF aanvragenDirect inschrijven035 - 760 48 50 06 82 34 68 19

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vrij: 08:00 - 17:00 uur

Algemeen

Zelfverzekerd een zakelijk gesprek voeren in het Engels? En de juiste financiële termen gebruiken? In deze training scherp je in korte tijd je Engelse taalvaardigheid aan. Zo leer je overtuigend in het Engels te overleggen, presenteren of onderhandelen. Je past het geleerde meteen toe. Want je leert een taal pas echt als je die meteen actief gebruikt. Zo breng jij je spreek-, luister- en schrijfvaardigheid naar een professioneel niveau.

Voor wie?

Jij moet als financiële professional steeds vaker Engels spreken en schrijven. Je hebt wel enige basiskennis, maar je hebt moeite de Engelse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken.

Aanpak

Tijdens deze training werk je aan je Engelse spreek- en luistervaardigheden. Denk hierbij aan het voeren van een telefoongesprek, omgangsvormen voor het ontvangen van bezoek en het presenteren van jezelf en de organisatie. De focus ligt op het zo snel mogelijk in praktijk brengen van de ontwikkelde vaardigheden. Je krijgt altijd uitgebreid feedback op oefeningen en vorderingen. Zo leer je snel en goed de Engelse taal te gebruiken in een financiële context.

Vervolgtrainingen

  • PE Payroll after Brexit
  • PE Alles over Cao's

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt. Zie de website voor meer informatie.

Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Professional language
  • Telephone skills
  • Meeting skills
  • Writing
  • Social skills
  • Intercultural communication

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Training English for Financials' van Markus Verbeek Praehep.

Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Indien het startmoment niet voldoet aan uw wensen, verwijzen wij u graag naar de moduleplanner. Hier krijgt u, na selectie van de gewenste opleiding, op een overzichtelijke wijze te zien welke onderliggende modules op welk moment en waar te volgen zijn.

Opleidingsdata en locaties (inschrijven is mogelijk voor al deze momenten)

De door u gekozen opleiding/training heeft verschillende startmomenten. Kies hier de maand waarin u wilt starten.
Bij MVP kunt u kiezen uit 4 verschillende studievarianten. Er is dus altijd een variant die bij u past. U kunt kiezen voor de dagopleiding, de zaterdagopleiding, de avondopleiding of e-Learning (thuisstudie). Kies hier welke variant u wilt volgen.
MVP is een landelijk opleidingsinstituut en kent een zeer groot aantal opleidingsplaatsen. Er is er dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Kies hier de gewenste locatie voor uw opleiding/training.
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 990,-
Trainingsmateriaal € 125,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.169,50

Kosten

Trainingskosten: € 990,-
Trainingsmateriaal: € 125,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onderdeel van

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren