Training English for Financials

Verbeter je Engelse taalvaardigheid - 1 dag
Trainingen

Duur

1 dag

Eerstvolgende startmoment

07-06-2019

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Zelfverzekerd een zakelijk gesprek voeren in het Engels? En de juiste financiële termen gebruiken? In deze training scherp je in korte tijd je Engelse taalvaardigheid aan. Zo leer je overtuigend in het Engels te overleggen, presenteren of onderhandelen. Je past het geleerde meteen toe. Want je leert een taal pas echt als je die meteen actief gebruikt. Zo breng jij je spreek-, luister- en schrijfvaardigheid naar een professioneel niveau.

Voor wie?

Jij moet als financiële professional steeds vaker Engels spreken en schrijven. Je hebt wel enige basiskennis, maar je hebt moeite de Engelse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken.

Aanpak

Tijdens deze training werk je aan je Engelse spreek- en luistervaardigheden. Denk hierbij aan het voeren van een telefoongesprek, omgangsvormen voor het ontvangen van bezoek en het presenteren van jezelf en de organisatie. De focus ligt op het zo snel mogelijk in praktijk brengen van de ontwikkelde vaardigheden. Je krijgt altijd uitgebreid feedback op oefeningen en vorderingen. Zo leer je snel en goed de Engelse taal te gebruiken in een financiële context.

Vervolgtrainingen

  • PE Payroll after Brexit
  • PE Alles over Cao's

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt. Zie de website voor meer informatie.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Professional language
  • Telephone skills
  • Meeting skills
  • Writing
  • Social skills
  • Intercultural communication

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Training English for Financials' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 990,-
Trainingsmateriaal
€ 125,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.169,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 528 0811
06 - 82346819

Ma t/m Do: 08.00 - 18.00 uur / Vr: 08.00 - 17.00 uur