DGA - Pensioen en Arbeidsrecht

Praktijkgerichte training met PE-punten - 1 dag

Nieuw bij MVP
Bekijk kosten Zie kostenoverzicht
PDF aanvragenDirect inschrijven035 - 760 48 50 06 82 34 68 19

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vrij: 08:00 - 17:00 uur

Algemeen

Deze praktijkgerichte training gaat in op arbeidsrecht, sociale wetgeving en pensioenregelingen voor de DGA. Er wordt aandacht besteed aan ­onderwerpen als pensioen in eigen beheer, actuele wet- en regelgeving en verzekeringsplicht. Ervaren docenten helpen je de theorie direct in jouw dagelijkse werkpraktijk toe te passen.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van ­Markus Verbeek Praehep behaal je 83 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor payroll professionals die te maken hebben met een DGA.

Aanpak

Door middel van cases en opdrachten pas je in deze training de geleerde theorie gelijk toe in de praktijk. Aan bod komen onderwerpen als arbeidsrecht, DGA en pensioenen. Je wordt op de hoogte gebracht van de meest actuele wetswijzigingen. Aan het eind van deze training beschik je over actuele kennis op het gebied van arbeidsrecht, sociale wetgeving en ­pensioen voor de DGA.

De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van jouw trainer krijgt.

Programma

Programma

Onderwerpen die aan de orde komen tijdens deze training:

  • DGA (Directeur Groot Aandeelhouder)
  • Pensioenregelingen
  • Wet werk en zekerheid
  • Arbeidsrecht
  • Sociale verzekeringen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het ­certificaat van deelname ‘DGA - Pensioen en Arbeidsrecht‘ van Markus Verbeek Praehep.

Planning

Duur

De training DGA - Pensioen en Arbeidsrecht duurt 1 dag.

 

Opleidingsdata en locaties (inschrijven is mogelijk voor al deze momenten)

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 450,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Trainingskosten: € 450,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onderdeel van

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren