Aanstelling en Ontslag

Wetgeving over rechtspositie en arbeidsvoorwaarden - 1 dag

Nieuw bij MVP
Bekijk kosten Zie kostenoverzicht
PDF aanvragenDirect inschrijven035 - 760 48 50 06 82 34 68 19

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar.:
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 uur
Vrij: 08:00 - 17:00 uur

Algemeen

Rechtspositie en arbeidsvoorwaarden zijn onderwerpen waarmee je als nieuwe P&O-medewerker te maken krijgt. Daar wil je natuurlijk alles over weten. Deze training is daar helemaal op gericht. Je breidt je kennis uit en kunt die meteen in je dagelijkse werk toepassen. Een goede reden om je voor deze interessante korte training aan te melden. Deze training word uitgevoerd door onze businesspartner Bestuursacademie Nederland.

Voor wie?

Je gaat aan de slag op de afdeling P&O, waar je je bezig gaat houden met veelvoorkomende zaken op het gebied van rechtspositie en arbeidsvoorwaarden. Deze training is ook erg interessant wanneer je al een P&O-medewerker bent en je je rechtspositionele kennis wilt opfrissen.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je jouw kennis en vaardigheden direct toepassen binnen jouw werksituatie. Door de inbreng van praktijkvoorbeelden leer je van elkaar en leer je vaardigheden die je in de praktijk kunt toepassen.

Programma

Programma

In deze zeer praktijkgerichte training komen onder leiding van zeer deskundige trainers de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Vaste aanstelling
  • Vaste aanstelling met proeftijd
  • Tijdelijke uitbreiding dienstverband
  • Tijdelijke aanstelling voor bepaalde tijd
  • Na afloop van een tijdelijke aanstelling
  • Ontslag uit een vaste aanstelling
  • Disciplinaire maatregelen
  • Ontslaguitkering

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Aanstelling en Ontslag’ van onze businesspartber Bestuursacademie Nederland.

Planning

Duur

De training duurt 1 dag.

Opleidingsdata en locaties (inschrijven is mogelijk voor al deze momenten)

Kostenspecificatie

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 499,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Trainingskosten: € 499,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onderdeel van

Open Dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren