Relatiemanagement voor Financials en Accountants

Haal het meeste uit de relatie met je klanten - 2 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je wilt ervoor zorgen dat de klanten die je vandaag de dag hebt ook in de toekomst nog van jouw diensten gebruikmaken. Het beheersen van uitstekende vaardigheden op het gebied van relatiemanagement is daarvoor van belang. In deze training Relatiemanagement voor Financials en Accountants leer je daarom alles over het opbouwen en onderhouden van netwerken en het behouden van klanten met hoog rendement.

Voor wie?

Je bent werkzaam in de financiële dienstverlening en wilt de vaardigheden ontwikkelen om het meeste uit de relaties met je klanten te halen. Na afloop van deze training heb je de handvatten om actief klanten te werven en relaties te onderhouden. Waardevolle vaardigheden voor (zelfstandig opererende) accountants en financieel adviseurs.

Aanpak

In deze training staat je relatie met je klanten centraal. Je staat stil bij de tactieken die je nu gebruikt om klanten te werven en te behouden en ontdekt welke strategieën bewezen effectief zijn. Tijdens de training oefen je actief met het opbouwen van netwerken. Je ontwikkelt vaardigheden om relaties te onderhouden en leert hoe je waarde toevoegt aan deze relaties. Zo kun je eigenschappen en behoeften van je relaties inzichtelijk maken en weet jij hier met jouw benaderingswijze actief op in te spelen. Na afloop van deze korte training ben je daarom niet alleen in staat uitstekende netwerken te onderhouden, maar kun je jezelf ook professioneel profileren.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Relatiemanagement voor Financials en Accountants' van Markus Verbeek Praehep.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 12 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur