Projectmatig Werken PE

Met succes projecten inrichten en afronden - 3 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financial ben je intensief betrokken bij veel projecten, met thema's als compliance, transparantie, budgetteren en ICT-implementaties. Uiteraard is het van belang dat deze projecten zo effectief en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Met deze training ontwikkel je je projectmanagementvaardigheden, zodat jij het resultaat van projecten optimaliseert. Hiervoor ga je aan de slag met het formuleren van heldere doelstellingen, leer je projecten faseren en ontwikkel je vaardigheden om projecten volledig te beheersen. Na afloop van deze training is projectorganisatie jou volledig eigen en stuur je effectief aan op voortgang en resultaat.

Voor wie?

Als hoog opgeleide financial en als accountant ben je gewend om aan projecten te werken. Ze overstijgen verschillende afdelingen en de complexiteit is vaak groot. In die projecten heb jij een groot aandeel en oefen je een leidende of adviserende rol uit. Dat maakt deze training geschikt voor jou. Bovendien werk je met deze training ook aan je PE-verplichting.

Aanpak

De training Projectmatig Werken PE bouwt voort op je werkervaring. Je maakt kennis met de belangrijkste kenmerken van projectmatig werken en ontdekt op welke wijze je succesfactoren kunt stimuleren. Daarbij ga je aan de slag met het structureren van projecten en ontwikkel je competenties op het gebied van communiceren en plannen. Zo weet jij tijdens projecten nog meer aan te sturen op resultaat. De training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, expert op het gebied van trainingen.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Projectmatig Werken' van Markus Verbeek Praehep.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 15 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur