• Home
 • Persoonlijke Kracht en Uitstraling PE

Persoonlijke Kracht en Uitstraling PE

Optimale inzet van je kwaliteiten - 3 dagen
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

02-06-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als professional worden steeds meer van je taken gedigitaliseerd, wat ertoe leidt dat interpersoonlijke vaardigheden belangrijker worden. Met deze training ga jij aan de slag met je zelfpresentatie en uitstraling, zodat jij inspeelt op deze belangrijke verschuiving. Je leert op welke wijze je boodschappen krachtiger kunt formuleren en overtuigender kunt brengen, zodat je je inspraak vergroot. Alle belangrijke thema's komen aan bod, waaronder belemmerende overtuigingen, gedragspatronen en vitaliteit. Ook ontwikkel je vaardigheden om assertiever te communiceren en op welke wijze je adequaat inspeelt op weerstand en blokkades. Zo zorg je ervoor dat je inspeelt op de veranderende markt en collega's voorblijft. Bovendien werk je met deze training aan je PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training staat jouw persoonlijke ontwikkelvraag centraal. Je brengt je sterkten en zwakten in kaart en verkrijgt meer zelfinzicht. Hiermee versterk je je zelfvertrouwen en daadkracht. Ook ontwikkel je vaardigheden om je houding en stemgebruik af te stemmen op gesprekspartners, zodat je meer invloed kunt uitoefenen tijdens gesprekken. Hierbij word je begeleid door ervaren trainers die afkomstig zijn uit de beroepspraktijk. Zij zorgen ervoor dat je de koppeling maakt tussen theorie en praktijk. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin, specialist op het gebied van interpersoonlijke trainingen.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 15 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Je merkt dat binnen de financiële sector de vraag naar adviesvaardigheden toeneemt en wilt hier als professional actief op inspelen. Met deze training zorg jij ervoor dat je je kwaliteiten optimaal inzet, jezelf sterk presenteert en daarmee een stap voor hebt op collega's. Bovendien draag je met deze training bij aan je PE-verplichting. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Persoonlijke kwaliteiten
 • Persoonlijke sterkten en zwakten
 • Persoonlijke kernkwaliteiten en uitdagingen
 • Inzetten van je kwaliteiten
 • Persoonlijke weerstand
 • Gedragspatronen en blokkades
 • Belemmerende overtuigingen
 • Weerstand doorbreken
 • Persoonlijke communicatie
 • Hoe kom je over op anderen?
 • Communicatie en interactie
 • Houding en stemgebruik
 • Non-verbale communicatie
 • Assertief communiceren
 • Persoonlijke kracht en presentatie
 • Persoonlijke uitstraling
 • Persoonlijke groei
 • Zelfvertrouwen en vitaliteit
 • Effectieve profilering
 • Krachtige zelfpresentatie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Persoonlijke Kracht en Uitstraling' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 3 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.620,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 75,-
Locatiekosten
€ 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.813,50
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.750,-
Studiemateriaal
€ 110,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 75,-
Locatiekosten
€ 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.023,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur