Financiƫle opleiding volgen? Laat je goed informeren voor maximaal rendement!

Als expert binnen jouw vakgebied is het belangrijk om uw kennis actueel te houden. Natuurlijk bent je daarvoor op zoek naar een opleiding van hoge kwaliteit. Het is dan ook logisch dat jij je eerst goed wilt oriƫnteren. Dat kan op de Opleidingsbeurs die op 29 augustus wordt gehouden in BCN Utrecht CS.
 
Wat komt er aan bod?
Tijdens deze Opleidingsbeurs helpen wij jou persoonlijk bij het kiezen van een passende opleiding. Daarnaast kun je in een inspiratieles kennismaken met onze manier van lesgeven. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al jouw vragen over het volgen van een opleiding naast je baan. Je zult zien dat onze opleidingen prima te combineren zijn met jouw overige verantwoordelijkheden!
 
Persoonlijk advies maakt kiezen makkelijker 
Twijfel je welke opleiding de meeste waarde oplevert voor jezelf en jouw klanten? Dan kun je tijdens de beurs een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze deskundige opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken zij welke opleiding het meest geschikt is. Want hoe beter de opleiding aansluit bij jouw ervaring en opleidingsvraag, hoe groter het rendement!
Tip: Jouw cv bevat veel informatie die de opleidingsadviseur kan helpen samen met jou het optimale opleidingsprogramma te kiezen. Neem dit dus mee naar de beurs!

Inspiratieles: dit mag je van ons verwachten!
Tijdens de Opleidingsbeurs kun je een inspiratieles volgen die wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. Je merkt gelijk hoe inspirerend het is om samen aan de slag te gaan met de theorie en hoeveel energie je krijgt van de interactie met de docent en jouw medestudenten.
 
Kies jouw sessie
Om iedereen de aandacht te geven die hij verdient, is de dag ingedeeld in drie sessies. Je kunt zelf kiezen welk tijdstip je het beste uitkomt. Tijdens de sessies kun je in gesprek gaan met een opleidingsadviseur, of een van de inspiratielessen bijwonen, die continu worden verzorgd.
 
Je kunt kiezen uit de volgende sessies:

  • Sessie 1: 10.00 uur - 12.00 uur

  • Sessie 2: 13.00 uur - 15.00 uur

  • Sessie 3: 15.00 uur - 17.00 uur

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-5 280 811

Ma t/m Do: 08:00 - 18:00
Vr: 08:00 - 17:00


 

Studiegids

Vraag nu de gratis studiegids aan.
Nu aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies.