Praktijkopleiding AA

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Praktijkopleiding AA: 8 opleidingen

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (3) Aankomend accountant? Bij ons kun je naast de theoretische opleiding de Praktijkopleiding AA – MKB volgen. Deze duurt nominaal 3 jaar. Beide opleidingen afgerond? Dan mag je je inschrijven als Accountant. Dat kan met een afgeronde HBO Bachelor Accountancy. Als dit niet de Bacheloropleiding Accountancy is, moet je met een schakel- of deficiëntieprogramma minstens de examens in de kernvakgebieden Audit & Assurance, Bestuurlijke Informatieverzorging en Externe Verslaggeving hebben behaald.

PE NBA cursussen en trainingen (1) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

Praktijkopleiding AA Deelopleiding (4) De Praktijkopleiding AA Deelopleiding is voor trainees die staan ingeschreven voor de Praktijkopleiding AA bij een ander stagebureau dan Markus Verbeek Praehep. Het kan namelijk voorkomen dat je eigen stagebureau de contact/begeleidingsdagen, trainingsprogramma, intervisie of referaat niet verzorgt. Daarvoor moet je je dan aanmelden bij een door de NBA erkende opleider. Markus Verbeek Praehep bijvoorbeeld. Ons trainingsprogramma is ook bedoeld voor trainees uit de Praktijkopleiding Assurance.