Brochure aanvragen

  • Bekijk ons gehele aanbod
  • Iedere opleiding uitgelicht
  • Kies op je gemak jouw opleiding
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Velden met een * zijn verplicht.
 
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Contactgegevens

Post HBO AA en Praktijkopleiding

Populaire opleidingen in dit vakgebied

Post HBO AA en Praktijkopleiding: 12 opleidingen

Post-Bachelor (1) De duur van onze Post Bacheloropleidingen varieert van 10 maanden tot 2 jaar. Een Post Bacheloropleiding is opgebouwd uit modules. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Je kunt deelnemen aan een Post Bacheloropleiding als je een vooropleiding op HBO-niveau hebt.

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (3) Aankomend accountant? Bij ons kun je naast de theoretische opleiding de Praktijkopleiding AA – MKB volgen. Deze duurt nominaal 3 jaar. Beide opleidingen afgerond? Dan mag je je inschrijven als Accountant. Dat kan met een afgeronde HBO Bachelor Accountancy. Als dit niet de Bacheloropleiding Accountancy is, moet je met een schakel- of deficiëntieprogramma minstens de examens in de kernvakgebieden Audit & Assurance, Bestuurlijke Informatieverzorging en Externe Verslaggeving hebben behaald.

Schakelprogramma (2) De onderstaande schakelprogramma’s volg je wanneer je een HBO Bacheloropleiding hebt afgerond en toegelaten wilt worden tot de opleiding Post HBO AA Accountancy – MKB. De CEA en de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) hebben voor deze opleiding strikte vooropleidingseisen vastgesteld. Heb je geen afgeronde HBO Bachelor Accountancy? Dan volg je eerst een van de onderstaande schakelprogramma’s. De duur van deze opleidingen is afhankelijk van je vooropleiding.

Praktijkopleiding AA Deelopleiding (6) De Praktijkopleiding AA Deelopleiding is voor trainees die staan ingeschreven voor de Praktijkopleiding AA bij een ander stagebureau dan Markus Verbeek Praehep. Het kan namelijk voorkomen dat je eigen stagebureau de contact/begeleidingsdagen, trainingsprogramma, intervisie of referaat niet verzorgt. Daarvoor moet je je dan aanmelden bij een door de NBA erkende opleider. Markus Verbeek Praehep bijvoorbeeld. Ons trainingsprogramma is ook bedoeld voor trainees uit de Praktijkopleiding Assurance.