• Home
  • Post Bachelor AA en Praktijkopleiding

Post Bachelor AA en Praktijkopleiding

Wil je je AA-titel behalen? Dan moet je voldoen aan de eindtermen die de CEA (Commissie Eindtermen Accountantsopleiding) heeft vastgesteld. Heb je de...

Lees meer

Wil je je AA-titel behalen? Dan moet je voldoen aan de eindtermen die de CEA (Commissie Eindtermen Accountantsopleiding) heeft vastgesteld. Heb je de HBO Bachelor Accountancy afgerond? Dan moet je ook...

Lees meer

Wil je je AA-titel behalen? Dan moet je voldoen aan de eindtermen die de CEA (Commissie Eindtermen Accountantsopleiding) heeft vastgesteld. Heb je de HBO Bachelor Accountancy afgerond? Dan moet je ook de Post-HBO-fase met succes afronden om je titel...

Lees meer

Post Bachelor AA en Praktijkopleiding: 20 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Post Bachelor (3)

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (12)

Modules (1)

Schakelprogramma (3)

Vakopleiding Branche-erkend (1)

Wil je je AA-titel behalen? Dan moet je voldoen aan de eindtermen die de CEA (Commissie Eindtermen Accountantsopleiding) heeft vastgesteld. Heb je de HBO Bachelor Accountancy afgerond? Dan moet je ook de Post-HBO-fase met succes afronden om je titel te behalen. Deze fase bestaat uit de Post Bachelor AA Accountancy MKB en de Praktijkopleiding AA Accountancy MKB. Je kunt deze twee opleidingen ook geïntegreerd volgen. Bekijk de verschillende mogelijkheden op deze pagina.
 

Wat houden de Post Bachelor AA en Praktijkopleiding in?

Met de Post Bachelor AA Accountancy MKB rond je het theoretische deel van de accountantsopleiding af. Met de Praktijkopleiding AA Accountancy MKB ontwikkel je je vervolgens tot een beginnend beroepsbeoefenaar, zoals voorgeschreven door de NBA. Deze praktijkopleiding doorloop je bij een stagebureau, bijvoorbeeld dat van Markus Verbeek Praehep.
 

Waarom kiezen voor de Praktijkopleiding bij Markus Verbeek Praehep?

Het voordeel van Markus Verbeek Praehep is dat wij hogeschool en stagebureau in één zijn. Dit maakt optimale integratie mogelijk en voorkomt dubbele werkzaamheden. Als erkend stagebureau hebben wij de nieuwe eindtermen heel praktijkgericht ingevuld. We geven je trainingen als POP schrijven, halfjaar- en jaarrapportages schrijven en een individuele workshop eindgesprek. Zo ga je het slotexamen met vertrouwen tegemoet.
 

AA-accountant worden met de geïntegreerde opleiding

Sinds september 2020 kun je bij Markus Verbeek Praehep ook een alternatieve route volgen naar je AA-titel. Met de opleiding Post Bachelor AA Accountancy – MKB Geïntegreerd behaal je in drie jaar tijd zowel het theoretisch getuigschrift als alle onderdelen uit de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB. In deze drie jaar volg je de theorie en praktijk parallel aan elkaar.

Meer weten over deze opleiding? Lees dan ook ‘Sneller en slimmer naar je AA-titel’.
 

Toelatingsvoorwaarden

In principe is iedereen met een Bachelorgetuigschrift toelaatbaar tot de Post Bachelor AA Accountancy – MKB. Of je te maken hebt met deficiënties (tekortkomingen) hangt af van je vooropleiding. Is dit het geval? Dan bieden we je een schakelprogramma op maat om deze weg te werken.
 

Meer weten over onze Post Bachelor AA en Praktijkopleiding?

Bezoek dan ook eens een van onze voorlichtingsbijeenkomsten over dit onderwerp. Hier kom je alles te weten over de verschillende routes naar de AA-titel. Na afloop weet je welk traject het best past bij jou en je organisatie. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Bel 035 – 5 280 811 of vul ons contactformulier in.