MHBO-opleidingen

In 5 tot 12 maanden naar een hooggewaardeerd diploma

Afhankelijk van de studierichting duurt een MHBO-opleiding 5 tot 12 maanden. De opleidingen bestaan uit modules die volledig op elkaar afgestemd zijn en dus een samenhangend geheel vormen. Voor elke module heb je 6 tot 8 bijeenkomsten en je rondt de modules af met een moduleopdracht of examen.

Optimale flexibiliteit bij Markus Verbeek Praehep

Wij begrijpen dat flexibiliteit ontzettend belangrijk is voor mensen met een drukke baan en een druk privéleven. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende studievarianten: overdag, op zaterdag, ’s avonds of op afstand. Indien gewenst kun je tussentijds overstappen van de ene naar de andere studievariant. Ook worden opleidingen vaak in een intensieve variant en een rustiger variant aangeboden. Markus Verbeek Praehep heeft verschillende hoogwaardige opleidings- en trainingslocaties door het hele land, die goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer en eigen vervoer.

Opleidingen per vakgebied

Opleidingen per niveau

Alle opleidingen in dit vakgebied

HBO programma

De HBO-programma’s bestaan meerdere modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma’s van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kan je versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Markus Verbeek Praehep.

MHBO

De duur van onze MHBO-opleidingen varieert tussen de 4 en 12 maanden. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Een MHBO-diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in een van onze HBO Bachelor-opleidingen.

Onze website maakt gebruik van cookies.