Kun je goed met cijfers en vertrouwelijke informatie omgaan, ben je loyaal aan de organisatie en heb je analytisch inzicht? Ben je daarnaast goed in strategisch/financieel denken en helder rapporteren? Dan is een financieel-economische opleiding van Markus Verbeek Praehep echt iets voor jou.

Markus Verbeek Praehep: voor een succesvolle carrière als controller

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opleiding op het terrein van controlling. Als controller ben je de expert die de directie en het management en ondersteunt en adviseert op het gebied van het financiële beleid. Om op managementniveau mee te kunnen praten, dient een controller zowel diepgaande financiële en bedrijfseconomische kennis te hebben als algemene bedrijfskundige kennis.


Bedrijfsadministratie en Associatie Praktijkdiploma’s

Voor (aankomende) bedrijfsadministrateurs, biedt Markus Verbeek Praehep bedrijfsadministratieve opleidingen aan. Je werkt graag met cijfers en je verwerkt en analyseert allerlei financiële gegevens. Ook voor jouw praktijkdiploma’s van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Deze diploma’s worden door werkgevers zeer hoog gewaardeerd.

Opleidingen financieel management voor de financieel manager

Ben je werkzaam als financieel manager of hoofd financiële administratie of wil je dit graag worden? Dan is een opleiding financieel management interessant voor jou. Financieel management houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de financiële en salarisadministratie, maar ook dat je leidinggevende capaciteiten hebt. Wat voor financieel-economische opleiding je ook zoekt, Markus Verbeek Praehep heeft een passende opleiding voor jou. Bekijk hieronder het volledige aanbod financieel-economische opleidingen.

Master Finance & Control HBO Bachelor SPD Bedrijfadministratie, minor Controlling Associate Degree Financieel Management Praktijkdiploma Assistent Controller Moderne bedrijfsadministratie Praktijkdiploma Boekhouden Basiskennis Boekhouden

  • De ultieme specialist op het gebied van bedrijfsadministratie in Nederland, is diegene die in het bezit is van het Bachelorgetuigschrift HBO SPD Bedrijfsadministratie. Doorstroom naar een Masteropleiding Finance & Control of naar Post HBO-opleidingen is mogelijk.

  • Als u fasegewijs wenst te studeren, kunt u starten met de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie dat onderdeel uitmaakt van de propedeutische fase van de opleiding Bachelor HBO SPD Bedrijfsadministratie, ook wel Praktijkdiploma Assistent Controller genoemd.

  • Naadloze doorstroom naar de Associate Degree Financieel Management of HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie behoort tot de mogelijkheden.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-5 280 811

Ma t/m Do: 08:00 - 18:00
Vr: 08:00 - 17:00


 

Masteropleiding

Een Masteropleiding duurt 2 jaar en is opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt de Masteropleiding af met een scriptie. Na afronding ontvang je een officieel getuigschrift en kan je de bijbehorende Mastertitel voeren. Om toegelaten te worden tot een Masteropleiding, dien je een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond te hebben, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring.

Masterprogramma

Een Masterprogramma duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden en bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses. Je rondt elke Masterclass af met een eindopdracht of case en je maakt een overkoepelend eindplan. Na afronding van het Masterprogramma kan je versneld doorstuderen voor een volledige Masteropleiding. Om deel te mogen nemen aan een Masterprogramma, heb je een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau en enkele jaren relevante werkervaring nodig.

Masterclass

Om toegelaten te worden tot een Masterclass heb je enkele jaren relevante werkervaring en in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau nodig. Een Masterclass wordt individueel afgerond met een eindopdracht of case. Met dit diploma kan je vaak versneld doorstuderen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

Post Bachelor

De duur van onze Post Bacheloropleidingen varieert van 10 maanden tot 2 jaar. Een Post Bacheloropleiding is opgebouwd uit modules. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Je kunt deelnemen aan een Post Bacheloropleiding als je een vooropleiding op HBO-niveau heeft.

HBO Bachelor

Onze HBO Bacheloropleidingen duren ongeveer 3 jaar. Ze bestaan uit 3 fasen en een individuele afstudeerfase. Na afronding van de opleiding ontvang je een Bachelorgetuigschrift en mag je de bijbehorende internationaal erkende Bachelortitel voeren. Om toegelaten te worden tot een HBO Bacheloropleiding heb je minimaal een HAVO- of MBO niveau 4-diploma of ben je minimaal 21 jaar.

Associate Degree

Een Associate Degree heeft een doorlooptijd van ongeveer 2 jaar en is modulair opgebouwd. Je rondt elke module af met een moduleopdracht of examen. Je sluit de totale opleiding af met een wettelijke graad, de Associate Degree. Je kan aan een Associate Degree deelnemen met een HAVO-, VWO- of volledig MBO-diploma, een HBO-propedeuse of als je minimaal 21 jaar bent.

HBO programma

De HBO-programma’s bestaan meerdere modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma’s van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kan je versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Markus Verbeek Praehep.

MHBO

De duur van onze MHBO-opleidingen varieert tussen de 4 en 12 maanden. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Een MHBO-diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in een van onze HBO Bachelor-opleidingen.

MBO niveau

Onze MBO-opleidingen op niveau 2, 3 of 4 hebben een studieduur van gemiddeld 6 tot 24 maanden en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Ook hebben wij diverse korte MBO-programma’s. Hiermee kan je mogelijk vrijstellingen behalen in een MBO-opleiding op niveau 2, 3 of 4.

Module

Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Training

Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.
Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch en per mail bereikbaar.
Ma t/m Do: 08:00 - 18:00 - Vr: 08:00 - 17:00

035 5 280 811 Mail ons

Examens en examentraining

Schrijf je direct in voor een landelijk erkend examen of volg een examentraining volg een specifiek onderdeel of module

Examen-aanmeldenAanmelden Extraneus >
Examen-inschrijvenInschrijven AA examens >
Examen-herkansingInschrijving herkansing AA >
Open dag

Open dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.

Aanmelden

Onze website maakt gebruik van cookies.