• Home
 • Training Zelfverzekerd Presenteren PE

Training Zelfverzekerd Presenteren PE

Leer doelgerichter en overtuigender presenteren -
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

14-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het geven van presentaties kan een grote uitdaging zijn voor de financieel professional. Hoe presenteer je een financieel jaarverslag? En hoe zorg je ervoor dat je de aandacht van je publiek vast weet te houden? Tijdens deze praktische training van Markus Verbeek Praehep ga je met de belangrijkste presentatievaardigheden aan de slag. Je leert hoe je een presentatie goed voorbereid en op welke manier je het beste kunt omgaan met zenuwen. Daarbij ontwikkel je jouw persoonlijke overtuigingskracht. Onder begeleiding van een ervaren docent oefen je met nieuwe presentatietechnieken. Je zult direct merken dat je zelfverzekerder presenteert.

Aanpak

Tijdens deze training wordt ingegaan op de verschillende aspecten die een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie. Van het doel, de doelgroep, de voorbereiding tot aan het gebruik van hulpmiddelen. Samen met andere financieel professionals oefen je met het geven van presentaties. De ervaren en deskundige trainer geeft hier uitgebreide feedback op. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om natuurlijk te presenteren en om rust uit te stralen. Ook leer je omgaan met spanningen en angsten tijdens je presentatie. Door de praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep worden je vaardigheden blijvend versterkt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedere financieel professional die regelmatig presenteert. Je wilt zelfverzekerder presenteren en met meer overtuigingskracht. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Doel en opbouw van de presentatie
 • Het doel
 • De doelgroep
 • De voorbereiding
 • Vorm van de presentatie
 • Gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
 • Mogelijkheden van stemgebruik
 • Houding, beweging en gezichts­uitdrukking
 • Omgaan met stress en spreekangst
 • Natuurlijk presenteren
 • Rust en uitstraling
 • Interactie met de toehoorders
 • Het houden van de presentatie
 • Persoonlijke overtuigingskracht

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Zelfverzekerd Presenteren' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt .

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.300,-
Studiemateriaal
€ 60,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.484,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur