• Home
  • Training Zelfverzekerd Presenteren PE

Training Zelfverzekerd Presenteren PE

Leer doelgerichter en overtuigender presenteren -
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

14-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het geven van presentaties kan een grote uitdaging zijn voor de financieel professional. Hoe presenteer je een financieel jaarverslag? En hoe zorg je ervoor dat je de aandacht van je publiek vast weet te houden? Tijdens deze praktische training van Markus Verbeek Praehep ga je met de belangrijkste presentatievaardigheden aan de slag. Je leert hoe je een presentatie goed voorbereid en op welke manier je het beste kunt omgaan met zenuwen. Daarbij ontwikkel je jouw persoonlijke overtuigingskracht. Onder begeleiding van een ervaren docent oefen je met nieuwe presentatietechnieken. Je zult direct merken dat je zelfverzekerder presenteert.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedere financieel professional die regelmatig presenteert. Je wilt zelfverzekerder presenteren en met meer overtuigingskracht. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training wordt ingegaan op de verschillende aspecten die een rol spelen bij het verzorgen van een presentatie. Van het doel, de doelgroep, de voorbereiding tot aan het gebruik van hulpmiddelen. Samen met andere financieel professionals oefen je met het geven van presentaties. De ervaren en deskundige trainer geeft hier uitgebreide feedback op. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om natuurlijk te presenteren en om rust uit te stralen. Ook leer je omgaan met spanningen en angsten tijdens je presentatie. Door de praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep worden je vaardigheden blijvend versterkt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA en NIRPA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur