Tips en Aandachtspunten Aangifte Inkomstenbelasting 2020

Rendabel aangifte doen over de inkomstenbelasting 2020
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Laat je opleidingsbudget niet liggen

Heb je jouw opleidingsbudget voor 2021 nog niet (volledig) gebruikt? Lees dan snel verder hoe je voor het eind van het jaar nog alles uit je opleidingsbudget haalt.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Vanaf 1 januari zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de inkomstenbelasting.Tijdens dit webinar, van onze businesspartner Fiscount, staan we met praktische voorbeelden en mogelijke advieskansen hierbij stil. Bovendien gaan we in op een aantal aftrekposten in de winstsfeer bij door corona getroffen ondernemers. Ook bespreken we tijdens dit webinar de meest belangrijke jurisprudentie bij het indienen van de aangifte IB 2020.

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor aangiftemedewerkers.

Aanpak

Tijdens deze training van onze businesspartner Fiscount actualiseer je je kennis over de aangifte inkomstenbelasting 2020. Je gaat aan de slag met actuele vraagstukken zoals de wetswijzigingen, fiscale voorzieningen, waardering van (dubieuze) debiteuren, de kwijtscheldingswinstvrijstelling en de inkomensafhankelijke combinatiekorting bij gescheiden ouders met kinderen. Na dit webinar ben je helemaal op de hoogte van de aandachtspunten en praktische tips bij het samenstellen van de aangifte IB 2020.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en de RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur