• Home
  • Powerboost Coachingsvaardigheden

Powerboost Coachingsvaardigheden

Geef jouw coachingsvaardigheden een boost - 1 dagdeel
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

07-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toe aan een korte, snelle leerimpuls om je kennis van coachingsvaardigheden een boost te geven? Schrijf je dan nu in voor deze Powerboost! Tijdens deze Powerboost verdiep je je in uiteenlopende coachingsvaardigheden op basis van het GROW-model. Binnen een dagdeel krijg je van de trainer theorie aangeboden die je kennis weer een boost geeft. In korte werkvormen oefen je direct met het geleerde, zodat jij je coachingsvaardigheden kunt versterken. Na afloop van de Powerboost ben jij er weer klaar voor om jouw vaardigheden effectief in praktijk te brengen.

Aanpak

In een korte maar intensieve training krijg je theorie aangereikt die voor jou van belang is. De trainer neemt je mee in het GROW-coachingsmodel, waarmee je op een gestructureerde manier efficiënt leert coachen. Daarbij laat de trainer je direct oefenen met het toepassen van relevante coachingsmethodieken. De Powerboost is praktisch en concreet. Dit betekent dat we altijd een vertaalslag maken naar jouw werkpraktijk en hoe jij de kennis en vaardigheden kunt toepassen. Je sluit de Powerboost af met een actieplan om het geleerde in praktijk te brengen. Zo stimuleren we je om na de Powerboost je leerproces voort te zetten.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze Powerboost is geschikt voor iedereen die zijn kennis wil opfrissen op het gebied van coachingsvaardigheden. Je hebt bijvoorbeeld eerder een training gevolgd over dit thema of wilt je in korte tijd snel ontwikkelen op dit gebied door middel van een korte leerimpuls. Voor deelname aan deze training is enige voorkennis op het gebied van coaching noodzakelijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • GROW-model
  • Gestructureerd coachen
  • Effectieve coachingsvaardigheden

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Powerboost Coachingsvaardigheden' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dagdeel.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 240,-
Studiemateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 5,50
Locatiekosten
€ 14,75
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 290,25
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur