Opstellen van Betere Prognoses

Excelleer in het opstellen van prognoses in de praktijk - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Welke regelgeving moet je toepassen bij een prognoseopdracht en welke NV COS hanteer je? Hoe start je de opdracht op en welke vastleggingen moet je doen om te komen tot een bepaalde gestelde zekerheid? Wordt een zekerheid gevraagd door derde partijen? Heb je aan alle punten voldaan die door de opdrachtgever worden vereist? Hoe moet je voldoen aan de VGBA? In deze training, van onze businesspartner Fiscount, staan de opdrachtenuitvoering en de toepassing van de bijbehorende regels centraal.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor gevorderde (assistent-) accountants betrokken bij prognoses.

Aanpak

Je gaat, onder begeleiding van Fiscount professionals, aan de slag met de formele vereisten rond diverse prognose-opdrachten en de hoofdlijn van aanpak, waaronder het specifiek maken van de werkdossiers en randvoorwaarden voor dossiervastlegging. Je verdiept je in verdere werkzaamheden en vastleggingen en leert enkele specifieke attentiepunten en valkuilen. Tijdens de training hanteren we diverse voorbeeldwerkprogramma’s en komen allerlei verschillende praktijkvoorbeelden aan bod. Er is ook genoeg ruimte voor vragen van deelnemers over specifieke casussen. Na de training weet je hoe je verzoeken van klanten het beste in de meest geschikte prognose-opdracht kunt gieten en welke werkzaamheden en inhoud van de rapportage hierbij aan de orde zijn.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur