Post Bachelor Integrated Reporting

Ontdek de waarde van integrated reporting - 1 jaar
Post-Bachelor

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ondernemingen helpen het proces van waardecreatie centraal te stellen? En daarmee beter te voldoen aan de informatiebehoefte van belanghebbenden? In deze opleiding leer je hoe je via integrated reporting de relevantie en begrijpelijkheid van interne en externe financiële informatie verhoogt.

Voor wie?

Wil jij je specialiseren in integrated reporting? Of wil je je kennis op het gebied van integrated reporting opfrissen? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Aanpak

In deze Post Bachelor komen alle thema’s aan de orde die van belang zijn bij integrated reporting. Hierbij is bijzondere aandacht voor de rol van de accountant. De onderwerpen worden behandeld door docenten die zelf actief zijn in de financiële wereld. Zij gaan hierbij uit van de praktijk en geven duidelijk aan wat je moet weten en hoe je dit kunt toepassen. Je gaat je nieuwe kennis en inzicht dan ook direct in je eigen werkomgeving toepassen aan de hand van opdrachten. Daarbij kun je altijd terecht op onze professionele online leeromgeving. Daar staat alle informatie die je nodig hebt om de studie succesvol af te ronden.

Vooropleiding

Wij gaan uit van een HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Examens en diploma

De module Financiering: strategische advisering MKB wordt op 2 manieren afgerond, namelijk met een praktijkgerichte opdracht en een gerelateerd mondeling examen. In het mondelinge examen worden je adviesvaardigheden getoetst. Beide onderdelen moeten met een positief resultaat afgerond zijn. De overige modules sluit je af met een praktijkgerichte opdracht. Heb je voor alle onderdelen een voldoende behaald, dan ontvang je het diploma ‘Post Bachelor Integrated Reporting’.

Vervolgopleidingen

  • Post HBO AA Accountancy - MKB
  • Master Finance & Control (MFC)

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur