Interne Controle

Praktijkprogramma naar een efficiënte interne controle - 1 maand
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe worden interne controles uitgevoerd? Met behulp van praktische voorbeelden krijg je in deze vakopleiding antwoord op die vraag. Tijdens de opleiding worden interne controles aan de hand van een stappenplan uitgewerkt. Dit stappenplan kan ook direct in je organisatie toegepast worden. Deze vakopleiding gaat niet in op de AO, die op orde moet zijn om interne controles uit te voeren. De opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner Bestuursacademie Nederland.

Voor wie?

Je functie verlangt dat je bekend bent met de uitvoering van de interne controle (IC) en dat je een intern controleplan kunt opstellen. Je bent bijvoorbeeld controller, AO-/IC-medewerker of lijnmanager.

Aanpak

De opleiding behandelt de doelstellingen van interne controle en gaat in op de controleprocessen, de plannen en de uitvoering. Na de eerste dag van de opleiding ga je concreet aan de slag met een opdracht in je eigen werkomgeving. Je voert in je eigen organisatie een interne controle uit en rapporteert hierover. Je krijgt concrete handvatten aangereikt om deze controle uit te voeren. Tijdens de opleiding wordt besproken hoe je de controle schriftelijk vastlegt. Daarnaast bekijk je welke verbeteringen mogelijk zijn aan de hand van je ervaringen in de praktijk.

Diploma

Je rondt de module af met een praktijkgerichte opdracht. Na het succesvol behalen van dit examen ontvang je het diploma ‘Interne Controle’ van Markus Verbeek Praehep.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur