• Home
  • De Valkuilen van de NOW; Inleiding voor Casuïstiek

De Valkuilen van de NOW; Inleiding voor Casuïstiek

Leer alle specifieke eisen van de NOW-regeling kennen - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Krijg jij in je werk als accountant of financieel dienstverlener regelmatig te maken met de NOW-regeling? Om de rechtmatigheid van deze subsidie te kunnen beoordelen is het belangrijk dat je bekend bent met de specifieke vereisten van de NOW. Volg daarom deze training van onze businesspartner Fiscount en leer alle valkuilen kennen.

Voor wie?

De training is afgestemd op tekenbevoegde accountants in het openbaar beroep en hun assistenten. Ook andere financieel dienstverleners die voor hun werk met de NOW-regeling te maken hebben, kunnen de training volgen.

Aanpak

In deze training leer je hoe je controle uitvoert op de rechtmatigheid van NOW-subsidies. De specifieke vereisten en kenmerken voor deze subsidie komen aan bod en er wordt besproken wat wel en niet is toegestaan. Je leert de belangrijkste valkuilen kennen en weet na deze training hoe je die vermijdt. Tot slot worden actuele ontwikkelingen besproken en is er gelegenheid om je vragen te stellen.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training behaal je 1,5 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De NOW-regelingen: de grenzen
  • De NOW-groep: hoe moeilijk kan het zijn
  • Netto-omzet – wat is dat eigenlijk?
  • Dividend en bonussen – mag dat?
  • Het loonbegrip – wat valt daaronder?
  • Het indienen van de aanvraag tot vaststelling van de NOW: wat vraagt het UWV?

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘De Valkuilen van de NOW; Inleiding voor Casuïstiek' van Fiscount.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Dit webinar duurt 1,5 uur.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur