• Home
  • De Valkuilen van de NOW; Inleiding voor Casuïstiek

De Valkuilen van de NOW; Inleiding voor Casuïstiek

Leer alle specifieke eisen van de NOW-regeling kennen - 1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Krijg jij in je werk als accountant of financieel dienstverlener regelmatig te maken met de NOW-regeling? Om de rechtmatigheid van deze subsidie te kunnen beoordelen is het belangrijk dat je bekend bent met de specifieke vereisten van de NOW. Volg daarom deze training van onze businesspartner Fiscount en leer alle valkuilen kennen.

Voor wie?

De training is afgestemd op tekenbevoegde accountants in het openbaar beroep en hun assistenten. Ook andere financieel dienstverleners die voor hun werk met de NOW-regeling te maken hebben, kunnen de training volgen.

Aanpak

In deze training, van onze businesspartner Fiscount, leer je hoe je controle uitvoert op de rechtmatigheid van NOW-subsidies. De specifieke vereisten en kenmerken voor deze subsidie komen aan bod en er wordt besproken wat wel en niet is toegestaan. Je leert de belangrijkste valkuilen kennen en weet na deze training hoe je die vermijdt. Tot slot worden actuele ontwikkelingen besproken en is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Permanente Educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur