• Home
  • De Toetser op Bezoek PE

De Toetser op Bezoek PE

Verzorgd door dhr. Boudewijn de Kock (AA) - 0.5 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

16-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze training wordt op een structurele wijze het proces van een kantoortoetsing doorgenomen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt om je op een kantoortoetsing voor te bereiden en om deze toetsing succesvol af te ronden. Hiervoor verdiep je je in toetsingscriteria en bijbehorende normstellingen waarop het eindoordeel wordt gevormd. De training wordt verzorgd door dhr. Boudewijn de Kock, AA-Accountant en deskundige op het gebied van vaktechnische ontwikkelingen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor iedereen die binnen een accountantspraktijk verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het kantoor in het algemeen en de dossiers in het bijzonder. Je bent als accountant of assistent accountant betrokken bij de kwaliteit van jouw accountantspraktijk. Dat kan als kwaliteitsbepaler als kwaliteitsmanager of als uitvoerend accountant of assistent-accountant die actief bijdraagt aan de kwaliteit van jouw organisatie. De training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training vergroot je je inzicht in hoe een kantoortoetsing verloopt en wat de aandachtspunten hierbij zijn. Je leert hoe je de kansen vergroot om succesvol een toetsing af te sluiten. Daarbij wordt jou tijdens de training bijgebracht wat de normstelling is die in de praktijk wordt gehanteerd. Na afloop van de training kun je jouw praktijk handvatten bieden, die noodzakelijk zijn voor een goede voorbereiding op de toetsing en succesvolle afronding daarvan. De training zal plaatsvinden in de vorm van een presentatie met daarbij een uitgebreide mogelijkheid tot discussie.

Professional uit de praktijk

Boudewijn de Kock is een AA-Accountant met hart voor het accountantsberoep en is zeer goed ingevoerd in de vaktechnische ontwikkelingen. Zijn interesse ligt met name bij de ontwikkelingen in de mkb-sector. Na 21 jaar in de openbare praktijk te hebben gewerkt is hij nu reeds 12 jaar als consultant werkzaam bij Full Finance. Daar adviseert hij nu mkb-accountantskantoren hoe zij met nieuwe wet- en regelgeving moeten omgaan. Boudewijn begeleidt accountantskantoren bij het efficiënt inrichten en beoordelen van werkprocessen/werkzaamheden (assurance/non assurance). Tevens voert hij opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen en dossierreviews uit op zowel assurance als non-assurance opdrachten uit en bereidt hij kantoren voor op een toetsing. Vraagstukken binnen de mkb-accountantspraktijk op het gebied van verslaggeving, het samenstellen van jaarrekeningen, het uitvoeren van controle-opdrachten, het behandelen van compliancevraagstukken behandelt hij met veel kennis en kunde.

Boudewijn is daarnaast voor de NBA beoordelaar en examinator van trainees uit de praktijkopleiding, is lid van de redactieraad van de CEA, heeft in diverse commissies van de NOVAA en NBA geparticipeerd en is toetser geweest voor de NBA en de SRA.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 3 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal of e-learning

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Kies je liever voor een lesvariant waarbij je geen lessen hoeft te volgen op vaste tijdstippen? Kies dan voor de lesvariant e-learning. Je studeert in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand, onder online begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur