Waar Moet Je op Letten bij Beoordelingsverklaringen?

Leer alles over het opstellen van beoordelingsverklaringen - 1,5 uur
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Laat je opleidingsbudget niet liggen

Heb je jouw opleidingsbudget voor 2021 nog niet (volledig) gebruikt? Lees dan snel verder hoe je voor het eind van het jaar nog alles uit je opleidingsbudget haalt.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wat is het verschil tussen controle, beoordeling en samenstellen? Wat zijn de overeenkomsten? Welke regelgeving is naast NV COS 2400 van toepassing en aan welke randvoorwaarden moet je voldoen? Hoe start je nu zo’n beoordelingsopdracht op en hoe verkrijg je voldoende informatie om deze verklaring te kunnen afgeven? Deze training, van onze businesspartner Fiscount, geeft je antwoord op deze vragen. Je krijgt meer kennis over het verwerken en vastleggen van een beoordelingsopdracht.

Voor wie?

Deze training is primair bedoeld voor gevorderde (assistent) accountants die betrokken zijn bij beoordelingsverklaringen.

Aanpak

Tijdens deze training actualiseer je je kennis van beoordelingsverklaringen. Je gaat aan de slag met actuele thema's als de eisen rondom beoordelingsopdrachten, de risicoanalyse en het bepalen van de hoofdlijn van je aanpak. Verder leer je over de vastlegging en verdere werkzaamheden. Enkele specifieke attentiepunten en valkuilen worden ook besproken. Er worden actualiteiten besproken en er is gelegenheid om vragen te stellen. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze, onder begeleiding van professionals van Fiscount, met cases en opdrachten uit de praktijk. Na de training weet je hoe je beoordelingsverklaringen het beste kunt vastleggen en welke werkzaamheden en inhoud van de rapportage hierbij aan de orde zijn.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur