Nieuw bij MVP

De financiële wereld staat niet stil, en de ontwikkeling van een financieel professioneel daardoor ook niet. Markus Verbeek Praehep heeft daarom dit jaar weer haar aanbod uitgebreid en beter op de wens van de markt laten aansluiten. Met onder andere geaccrediteerde opleidingen en interessante post bachelors bieden we je mooie kansen op een officieel diploma. Maar ook bieden we je de mogelijkheid om op modulaire wijze onze Bachelors Accountancy en SPD Bedrijfsadministratie te volgen. Zo bepaal je zelf het tempo van je opleiding. Verder heb je ook de mogelijkheid om permanent actueel te blijven, met trainingen waarmee je PE-punten behaalt. 

Onderstaande een lijst met onze nieuwe opleidingen en trainingen. 

Opleidingen per vakgebied

Opleidingen per niveau

Alle opleidingen in dit vakgebied

Masterclass

Om toegelaten te worden tot een Masterclass heb je enkele jaren relevante werkervaring en in de meeste gevallen een afgeronde opleiding op HBO Bachelor- of WO-niveau nodig. Een Masterclass wordt individueel afgerond met een eindopdracht of case. Met dit diploma kan je vaak versneld doorstuderen in een Masterprogramma of een volledige Masteropleiding.

Post Bachelor

De duur van onze Post Bacheloropleidingen varieert van 10 maanden tot 2 jaar. Een Post Bacheloropleiding is opgebouwd uit modules. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Je kunt deelnemen aan een Post Bacheloropleiding als je een vooropleiding op HBO-niveau hebt.

HBO programma

De HBO-programma’s bestaan meerdere modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma’s van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kan je versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Markus Verbeek Praehep.

MHBO

De duur van onze MHBO-opleidingen varieert tussen de 4 en 12 maanden. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Een MHBO-diploma kan mogelijk vrijstelling opleveren in een van onze HBO Bachelor-opleidingen.

MBO niveau

Onze MBO-opleidingen op niveau 2, 3 of 4 hebben een studieduur van gemiddeld 6 tot 24 maanden en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Ook hebben wij diverse korte MBO-programma’s. Hiermee kan je mogelijk vrijstellingen behalen in een MBO-opleiding op niveau 2, 3 of 4.

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren