Vrijdag 24 mei: Financials Dinner met Jan van Setten

Meld je nu aan, dan ben je verzekerd van een plek in DeFabrique
Het Financials Dinner belooft weer een geslaagd event te worden. Jan van Setten, expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap, verzorgt de opening. Hij is een veelgevraagd spreker. Waarom? Woon zijn interactieve sessie bij en het wordt je direct duidelijk. Op het programma staan verder interessante workshops, goed voor PE-punten, en de verkiezing van de Financial van het Jaar. Kom op 24 mei naar DeFabrique in Utrecht. Laat je inspireren, ontmoet vakgenoten en geniet van een heerlijk diner.

Programma

16.00 - 16.30 uur:
Inloop met koffie/thee/fris en verse koeken/cakejes/brownies

16.30 - 16.40 uur:
Welkomstwoord Frank Bakker

16.40 - 17.40 uur:
Jan van Setten met ‘Doen Doe Je Zo’

17.40 - 18.00 uur:
Koffiebreak met een hapje

18.00 - 18.20 uur:
Uitslag verkiezing Financieel Professional van 2019

18.30 - 20.00 uur:
Besloten sessie SRFA voor geregistreerden

18.30 - 20.00 uur:
Keuze uit 4 workshops:
1. Innovatie voor de professionele dienstverlener met data science (Huub Jansen, partner Crowe Foederer) - 2 NBA PE punten (ook geschikt om RC punten voor aan te vragen)
2. Professioneel adviseren voor de salarisadministrateur (Ronald Steunenberg, docent Markus Verbeek Praehep) - 15 NIRPA PE punten
3. Leading in the digital age: The Future of Financial Professionals (Alain Mulder, Director European Operations Institute of Management Accountants) - 2 NBA PE punten (ook geschikt om RC punten voor aan te vragen)
4. Weet je fiscale we(e)tjes (Jos Schenaarts, fiscalist en trainer Fiscount) - 2 NBA PE punten (ook geschikt om RC punten voor aan te vragen)

20.00 - 21.00 uur:
Diner met borrel

Interactieve sessie Jan van Setten: ‘Doen Doe Je Zo’
Wat voor excuus heb jij om niet te doen wat je eigenlijk wel wilt? En in hoeverre geldt dat voor je organisatie? Deze vragen werpt Jan van Setten zijn publiek voor de voeten. Met veel humor en energie geeft hij aan hoe je Denken in Problemen (DIPpen) ombuigt in Denken in Mogelijkheden (DIMmen).

Wie gun jij de titel Financial van het Jaar 2019?
Dit jaar opnieuw op het programma: de verkiezing van de Financial van het Jaar. De 3 finalisten presenteren zich. Stem op je favoriet.

Inspirerende workshops, goed voor PE-punten
Innovatieslag maken? Luister naar het verhaal van Huub Jansen, partner van Crowe Foederer. Dit vooruitstrevende accountantskantoor heeft een digitaal platform gebouwd om data te kunnen analyseren. Ben je salarisadministrateur? En wil je weten welke kansen de digitalisering biedt? Onze docent Ronald Steunenberg vertelt je er alles over in zijn workshop. Toets je kennis over fiscale weetjes bij Jos Schenaarts, fiscalist en trainer bij Fiscount. Of kies voor de workshop van Alain Mulder, Director European Operations IMA® (Institute of Management Accountants). Hij voert je het digitale tijdperk binnen en vertelt je hoe je als financieel professional je waarde behoudt.

Besloten sessie SRFA
De Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA), het nieuwe register voor belastingconsulenten en –adviseurs, houdt een besloten sessie. De fiscalisten die staan geregistreerd zijn welkom om mee te praten over de te volgen koers van de SRFA.

Diner en borrel tot besluit
Om 20.00 uur serveren we een heerlijk diner. Wil je het daarbij laten? Dan ben je vrij om DeFabrique te verlaten. Je kunt natuurlijk ook nog gezellig blijven borrelen en netwerken. Daarmee sluiten we de avond af. Om 21.00 uur is het event afgelopen en gaat iedereen hopelijk met een voldaan gevoel – en een aantal PE-punten – het weekend in.

Locatie
DeFabrique, centraal gelegen in Utrecht (Westkanaaldijk 7), was ooit een mengvoederfabriek. Hij is omgetoverd in een moderne en sfeervolle evenementenlocatie. Je kunt tussen 16.00 en 16.30 uur binnenlopen. Laat je auto achter op een van de 700 gratis parkeerplekken voor de deur. Kom je met het openbaar vervoer? Ook geen probleem. Vanaf het station Maarssen rijdt een pendelbus heen en weer.

Onze deelnemers
Frank Bakker, directeur Markus Verbeek Praehep
Jan van Setten, auteur en spreker 
Huub Jansen, partner Crowe Foederer 
Ronald Steunenberg, docent Markus Verbeek Praehep 
Alain Mulder, Director European Operations at IMA - Institute of Management Accountants
Jos Schenaarts, fiscalist en trainer Fiscount

Open dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.