Geannuleerd: Financials Dinner 2020

Het coronavirus heeft de komende tijd veel invloed op ons dagelijks leven. Tot onze teleurstelling, maar begrijpelijk, kan het Financial Dinner van 2020 vanwege de maatregelen dit jaar geen doorgang vinden. Volgend jaar bestaat Markus Verbeek Praehep 125 Jaar. Dit gaan wij uiteraard vieren. Houd voor meer informatie onze website in de gaten over dit speciale evenement ter ere van ons 125-jarig bestaan. We hopen je dan te mogen verwelkomen.

Bij vragen, neem contact met ons op via  035 ‑ 5 280 811 of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.


Financials Dinner 2020

Op donderdag 28 mei 2020 is het weer zover: het jaarlijkse Financials Dinner van Markus Verbeek Praehep. Dit is hét moment om je vakgenoten te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Naast het diner en de bijbehorende borrel staat er deze dag nog veel meer op het programma. Denk bijvoorbeeld aan een keynote speech van Erik Scherder, interessante PE-workshops en natuurlijk de verkiezing van de Financial van het Jaar 2020. Kortom, een gezellige dag vol inspiratie en entertainment die je niet wilt missen.

Meld je aan als relatie van Markus Verbeek Praehep

Meld je aan

Alvast sfeer proeven? Bekijk onze terugblik van vorig jaar.

Keynote speech Erik Scherder

Hoe drukker, hoe beter? Hoe vreemd het ook mag klinken, het is wetenschappelijk bewezen dat dit wel degelijk het geval is. Veel verschillende dingen doen is belangrijk voor je brein, vooral wanneer je tussen de 30 en 40 jaar oud bent. Wanneer we dat niet doen en onze werkzaamheden steeds meer digitaliseren, ligt ‘digital dementia’ op de loer. Maar hoe zit het dan met burn-outs? En hoe wenselijk is het eigenlijk om te werken in je weekend of vakantie? Erik Scherder vertelt er alles over tijdens zijn keynote speech ‘The busier the better’.

Workshops

1. Workshop Leidinggeven aan de digitalisering van finance Linda van Harskamp en Robêrt de Gier
2: Workshop The Growth Mindset - Boertien Vergouwen Overduin
3: Workshop WAB/Pensioenakkoord - Monique van de Graaf
4: Workshop IMA - IMA (Institute of Management Accountants)

Praktische informatie:

Wat: Financials Dinner 2020, keynote speech van Erik Scherder, PE-workshops, verkiezing Financial van het Jaar 2020
Wanneer: 28 mei 2020, 13.30 – 19.30 uur
Waar: InnStyle Maarssen
Voor wie: studenten, docenten en andere relaties van Markus Verbeek Praehep


Programma
13:30 – 14:00 uur           Inloop en registratie
14:00 – 14:30 uur           Opening Frank Bakker, Directeur Markus Verbeek Praehep
14:30 – 15:30 uur           Keynote Erik Scherder
15:30 – 16:00 uur           Verkiezing Financial van het Jaar 2020
16:00 – 16:30 uur           Pauze
16:30 – 18:00 uur           PE-workshops
18:00 – 19:30 uur           Diner en Borrel

Keynote speech Erik Scherder

Hoe drukker, hoe beter? Hoe vreemd het ook mag klinken, het is wetenschappelijk bewezen dat dit wel degelijk het geval is. Veel verschillende dingen doen is belangrijk voor je brein, vooral wanneer je tussen de 30 en 40 jaar oud bent. Wanneer we dat niet doen en onze werkzaamheden steeds meer digitaliseren, ligt ‘digital dementia’ op de loer. Maar hoe zit het dan met burn-outs? En hoe wenselijk is het eigenlijk om te werken in je weekend of vakantie? Erik Scherder vertelt er alles over tijdens zijn keynote speech ‘The busier the better’.
 

Financial van het Jaar verkiezing

De verkiezing voor Financial van het Jaar 2020 is in volle gang. Benieuwd wie er met de felbegeerde titel vandoor gaat? Tijdens het Financials Dinner presenteert de top-3 zichzelf en maken we de winnaar bekend.
 

Mis het niet!

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meld je aan