Wie wordt de Financieel Professional van het Jaar 2019?

Nomineer jouw kandidaat tot en met 9 april. De winnaar maken we bekend tijdens het Financials Dinner op 24 mei

Een nieuw onderdeel stond vorig jaar op het programma van het Financials Dinner: de finale van de verkiezing Financieel Professional van het Jaar 2018. Dave van Zanten, Finance Manager bij detacheerder Quoratio in Bunnik, kreeg de meeste stemmen. Vanwege het grote succes gaan we door met deze verkiezing. Tijdens het Financials Dinner op 24 mei 2019 in DeFabrique strijden de finalisten om de titel Financieel Professional van het Jaar 2019.

Nomineer nu

Nomineer jouw kandidaat

Ken jij iemand die het verdient om de verkiezing Financieel Professional van het Jaar te winnen? Nomineer hem of haar dan voor deze titel. Kies jouw financial en onderbouw in 5 à 10 regels waarom hij of zij de titel Financieel Professional van het Jaar 2019 moet winnen.

Wat valt er onder meer te winnen?

  • Eerste prijs: de titel Financieel Professional van het Jaar 2019 met bijbehorende trofee, een studiereis naar het Financial District in Londen (2 nachten) én een studievoucher ter waarde van € 5.000,-.
  • Tweede prijs: een studievoucher ter waarde van € 2.000,-.
  • Derde prijs: een studievoucher ter waarde van € 1.000,-.

De selectiecriteria

Waar moeten de genomineerden aan voldoen?
  • Ze hebben in de periode van 1 januari 2018 tot 1 januari 2019 een prestatie geleverd binnen het financiële domein. Deze prestatie had een bewezen positieve impact op de organisatie (bijvoorbeeld innovatie, initiatief, teamverbetering, verbetering processen, kostenbesparing, nieuwe inzichten).

Hoe verloopt de verkiezing?

Nomineren van een kandidaat is mogelijk tot en met 9 april 2019

1e selectie: 9 april 2019

De vakjury beoordeelt de motivatie. Er worden kandidaten geselecteerd die doorgaan naar de volgende ronde. Wij maken van de genomineerden video-opnamen. Elke kandidaat krijgt dus een vergelijkbare, door ons geproduceerde video die ter promotie kan worden gebruikt.

2e selectie: stemmen van 26 april tot en met 10 mei 2019

De motivatie en de video’s plaatsen we op een speciale verkiezingspagina. Tot en met 4 mei kan iedereen stemmen op de persoon van zijn of haar voorkeur. De 3 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Zij mogen met 3 introducés gratis het Financials Dinner op 24 mei bijwonen. Daar maken we de winnaar bekend.

Bekendmaking van de winnaar: 24 mei 2019

De laatste 3 kandidaten met de meeste stemmen zijn aanwezig op het Financials Dinner. We stellen ze voor aan onze gasten en die kiezen wie de titel Financieel Professional van het Jaar 2019 krijgt.
Nomineer nu
 

Hall of fame

Winnaar 2018: Dave van Zanten
 

De winnaar in beeld

Dave van Zanten is vorig jaar uitgeroepen tot de eerste Financieel Professional van het Jaar. Hoe was zijn reactie? Bekijk de video.